Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Nogen andre som har/havde babyer, der...

sover stofble ovenpå hovedet? Rettere halvejs ned over ansigtet. Når jeg ammer ham ligger han og kører med hænderne på siden af hovedet, for ligesom at nusse sig selv. Skal jeg bare lade ham beholde den "trygheds-boble". Har kun erfaring med at nusse fingre (min datter), og der vil jeg helst ikke hen igen. Min bekymring er jo om der kan være en kvælnings fare??    Sunnyday

26-01-2012
Sunnyday
Sunnyday

det er nu skønt med de unger :-) Jeg vil lade ham nyde den nusseklud så længe han vil. Hellere det end at skulle nulre fingre...

 

Tak for svar piger

Sunnyday

27-01-2012
Sunnyday
Sunnyday

Det gjorde min søn også de første måneder, han var god til at falde i søvn med en stofble over hovedet. Vi talte med sundhedsplejersken om det, at der både kunne være tale om afskærmning og om tryghed i det det måske mindede ham om at have en livmodervæg i hovedet! :)

Stofbleerne er jo vævet, så man godt kan trække vejret gennem dem. Men alligevel fjernede vi den, når han sov. Han er også et meget varmt barn, og det bliver jo nemt varmt under sådan en. Og så var jeg også en lille smule bange for kvælning.

Skøre unger! :)

27-01-2012
Lofl f
Lofl f

min søn på 15 dage, bruger sin stofble som nusseklud.. når han får flaske skal kluden helst dække halvdelen af ansigtet.. synes du skal lade ham gøre det, hvis det gør ham tryk.. :-)

27-01-2012
nagel
nagel

Hej..

Min datter sov(og gør det tildels stadig) med sin nusserklud over hovedet.. Hendes 'nusser' er sådan en flad bamse-lignende klud som dem man kan få fra teddykompaniet..

Der er da sikkert kvælningsfare, men jeg synes nu godt man kan trække vejret igennem den. Og det har Carla tilsyneladende også kunne - hun er nu 2år og 3mdr:)

Hvis det giver ham tryghed så synes jeg ikke der er noget galt i det.

 

Hilsen Louise

26-01-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...