Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

start på p-piller EFTER mens. 1. dag?

Kan man det?  Jeg troede jeg havde LIDT mere tid til den kom tilbage, meeeen da jeg var ude og tisse lige før, kunne jeg se, at det havde jeg altså ikke. ØV! Men betegnes dagen i morgen ikke så som første menstruations dag?  Jeg vil gerne starte på p-piller igen nu, men det er vel for sent hvis jeg allerede har fået mens.? Eller hvad?

26-01-2012
plums
plums

Det er virkelig gamle tråde du skriver på JuJø, relevansen er vist udløbet for længst for de kvinder som har startet tråden for flere år siden.

07-12-2016
Chellevick
Chellevick

Hej plums

Du kan sagtens starte på din p-piller nu. Det gælder, at hvis du starter med dine p-piller inden for de første fem dage siden din første dag i din menstruation, så er du beskyttet imod graviditet med det samme. Jeg har fundet to ret gode artikler på en hjemmeside, som beskriver det hele ret godt og giver et godt overblik.
https://www.practio.dk/artikler/hvornaar-virker-p-piller
https://www.practio.dk/artikler/glemt-p-pille
Jeg vil råde dig til at kigge dem igennem.

MVH

07-12-2016
JuJø
JuJø
Planlægger

krydser fingre for det ;)

26-01-2012
plums
plums

nå ja, det var jo en mindre detalje.

Din læge ved jo nok bedst. Men hvis du lige har fået det nu her og du kan få en tid i morgen inden alt for sent, så vil jeg tro ,at du godt kan nå det i denne omgang.

26-01-2012
Lofl f
Lofl f

Nåja, glemte jo helt at skrive, at jeg ikke har pillerne endnu, da jeg ikke har fået bedt om en recept :/ Må nok hellere ringe og høre lægen ad i morgen.

26-01-2012
plums
plums

Jeg tror ikke helt jeg har forstået. Har du lige fået mens i dag? Jeg tager dem om aftenen, så jeg ville i så fald bare begynde nu.

Jeg mener min læge sagde til mig, at man enten kunne begynde på en mens' første dag, og de så virker lige fra den dag. Ellers kan man bare begynde, men så skal man tage en hel pakke før de virker.

26-01-2012
Lofl f
Lofl f

Tag du bare den første i morgen. Hvis du først er begyndt at bløde lige nu og tage pillen i morgen så snart apoteket åbner er du nok dækket ind, men for at være helt sikker kan i jo bruge anden beskyttelse også her den næste måned, så er du jo inde i rytmen og i er helt på den sikre side.

26-01-2012
Frufangenummer
Frufangenummer

kan du ikke bare tage den første pille nu? SÅ er det jo første mens dag

26-01-2012
frimor
frimor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...