Rent tøj

Da jeg var barn, havde jeg gerne det samme tøj på 2-3 dage af gangen, men dengang havde vi skoletøj og hjemmetøj, så når jeg kom hjem fra skole skulle der skiftes til noget andet tøj... I dagens Danmark er det ikke udbredt længere vel ??? Jeg mener at normalen er at børn maks har det samme tøj på 2 dage, eller skifter hver dag.. Hvad gør i hjemme hos jer og hvor gamle er børnene??   Her hjemme ville ungerne ALDRIG få lov til at have det samme tøj på en hel uge, de kan til nød få lov at have et stykke tøj på dagen efter, ellers skiftes der HVER dag!!! Og jeg mener at teenagere bør skifte tøj minimum hver anden dag.. (hvis de absolut skal bruge tøjet mere end en dag) Kom glad med jeres meninger og holdninger..  :D

27-01-2012
nettenus21
nettenus21

her hjemme skifter ungerne tøj hver dag,det sker at bukserne bliver brugt 2 dage,hvis de altså er rene(de er 6 og 9 år)...

lillebror er 2½ og får altid rent tøj på.

MEN jeg arbejder i en vuggestue og må indrømme at jeg bliver paf,mange af børnene, små som store, har det samme tøj og undertøj på,en hel uge af gangen,kald det økologi eller hvad i vil,jeg syntes at det er ulækkert:( det er både lægens,lærens og tjenerens barn)

hmmm måske er det mig der er sart......

Jannie

29-01-2012
janniesevik
janniesevik

Hovslund: Min elskede teenage bonus søn (14 år) har haft det samme tøj på en hel uge, det eneste som er skiftet er underbukser og strømper, resten havde han på da vi havde ham sidste weekend og han havde det også på da vi hentede ham fredag og fortalte han havde haft det på hele ugen..

Der af mit indlæg...

Og tak for jer andres svar..

Jeg selv kan også bruge bukser og trøje flere dage, men ikke t-shirts/toppe og lign, KUN bukser og trøjer, men jeg skifter så også til afslapningstøj når jeg kommer hjem, eeeeelsker et par løse dase bukser..

Jeg blev bare så overrasket/ked af det på min bonussøns vegne, men det er desværre normen der hjemme...


Så helt unormal er jeg ikke.. :)

29-01-2012
nettenus21
nettenus21

Enig - bukserne kan på den store (7år) godt holde 2 dage ind imellem og nedre gange ikke... Bluser skiftes som regel hver dag - hvis en sweatshrt ar været over en tshirt kan det være den napper to dage også. Tøsen på 4 kan sjældent holde sit rent til mere end 1 dag..
Jeg selv har også det pæne arbejdstøj, og springer så i et par jeans når jeg kommer hjem, så de kan godt holde nogle dage.

28-01-2012
Mil
Mil
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...