Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kan du lide at synge?

Planlægger årets musiklejr og forårskoncert.... Søger med lys og lygte efter en in-sang jeg kan pille lidt ved, så den vil være sjov og god for de unge. (De små elever sluger alt jeg kommer med *lol*) Synes bare at det er "Medina og Kato"-agtige sange der præger hitlisterne for tiden. Noget af det der måske kunne gå, har vi også haft før. Har bare slet ikke lige fantasi eller evner til at kunne lave et fedt arrangement af et meget rytmisk elektronisk popnummer.  Og så indrømmer jeg også, at jeg ikke er sååå stor fan af det. Kom lige med et par fede bud på populære sange der er oppe i tiden... Så sorterer jeg selv ;-) Eller - Har du engang sunget i kor, hvor du havde en favoritsang?

28-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

Hvad med Lazy-song med Bruno-mars.. der blir jeg total teen-agtig! synes den er så genial.. ;) den må en hver teenager da kunne relatere til.. ;)

Men ja Adele er også en af mine favoritter.. 

Jeg ville da gerne være teenager og deltage i sådan et arrangement!

29-01-2012
MissRock
MissRock

Hvis det skal være Rasmus Seebach, skal det da være Nangijala. Den er bare så smuk!

28-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Da jeg sang i kor, var Bohemian Rhapsody en vild sang at være med til at synge. Det samme var George Michaels Freedom. Men specielt den første er temmelig svær.

28-01-2012
Lofl f
Lofl f

den = det

fandtes...

28-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

Grandprix-sangen er nu meget sød, men synes det er småkikset at lave den samme år... Jeg har 50 elever hvoraf de 30 af dem er "de unge". De har en gennemsnitsalder på 14 år. De "små" skal synge nogle rigtig søde børnesange (jungle/Afrika-tema) sammen med et STOMP-hold og så skal de synge et fællesnummer med de unge (Når lyset bryder frem)... 

Jeg har intet i mod ældre støvede sange, det har de unge som regel heller ikke, hvis den lige fanger dem. Jeg vil gerne, at de synger både nyt, gammel, dansk og udenlandsk. Jeg har masser af klassikere, jeg elsker. MEN hvis jeg skal skubbe dem i den støvede retning, og åbne for muligheden for at der også fandes godt musik før deres tid, så er jeg også nødt til at vise dem den anden vej, at jeg kan imødekomme deres musiksmag. Ved ikke om det giver mening. 

TAK for forslag, bare lad dem strømme... Jeg påskønner det!

28-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg kan godt lide nogen sange med Adele og Fallulah ;) jeg er ik til der der kato noget

28-01-2012
SMilla0400
SMilla0400
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...