Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pris på brugt babytøj

Hej piger:) Hurtig spørsmål...Jeg har købt brugt baby tøj fra Dba- 19 dele Phister&Philina tøj- 817 kroner inckl porto. Mit spørgesmål er- har jeg betalt for meget, jeg kom nemlig i tvivl da jeg kiggede på andre annoncer i dag, der var nogen som solgte forskelige mærker for 10 kroner stk....?

28-01-2012
Jasminmin
Jasminmin

Jeg tro jeg vil afvente og se i hvilket stand er tøjet. Nu var jeg ind på nettet og se hvad samme tøj ville koste mig på tilbud, prisen var dobbelt så høj...Tak for jeres komentar, godt at høre forskelige meninger!:)

29-01-2012
Jasminmin
Jasminmin

:)...Tjaah jeg synes det er dyrt for brugt tøj.. vil også heler nyt på udsalg. Har også købt nogle brugt tøj og ting fra Mødrestaffeten (mødrehjælp butikken) meget billig og mange af dem i god kvalitet, ikke altid mærke varer.. men altså...who care?? vil gerne anbefaler det istedet for DBA...jeg har lille smulle bedre samvitighed for det er jo for mødrehjælp.

29-01-2012
julia8in
julia8in

Nu har jeg det bedst med at se og mærke tøjet inden jeg køber det.. Men jeg handler da på nettet til tider og så må man jo gøre op inden, om prisen er ok, selv hvis tøjet ikke er helt som man forventer.. 

personligt er jeg meget nærig, når det kommer til brugt tøj og er faktisk ligeglad med mærket, det skal se pænt og velholdt ud. Jeg ville aldrig putte min datter i tøj, der ser forvasket og blegt ud, bare fordi der står noget bestemt i nakken.

Vi har fået meget babytøj foræret. Jeg vil ikke selv sælge brugt tøj, med mindre det er brugt ganske lidt, så hellere forære det væk.. så jeg må nok indrømme, at jeg hellere køber nyt, på tilbud og udsalg.. 

Jeg ville ikke ha givet så meget for en pakke med 19 stykker tøj.. Men det er jo smag og behag..

29-01-2012
MissRock
MissRock

Hvis det havde været mærker som Molo, Småfolk, Hummel og den dur havde jeg syntes det var ok, hvis tøjet var flot.

Men jeg har det sådan lidt ambi med pakker, for man kommer jo helt sikkert til at købe noget der ikke helt var det man ønskede, og derfor sælger jeg også altid mine pigepakker med mærketøj billigere end enkelt stk.

28-01-2012
karen26
karen26

Sælger siger at tøjet er brugt til et barn og er i meget fint stand. Jeg ved ikke om jeg føler mig snydt, lidt måske, når jeg kigger at andre sælger billiger... Men det kommer vel også an på mærket, Phister&Philina er jo ikke et billigt mærke... Er der andre som har god erfaringer med at købe brugt babytøj?

28-01-2012
Jasminmin
Jasminmin
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...