Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ost til gravide?..

Jeg har læst noget med at man ikke må spise bløde oste som gravid som fx brie og skimmelost. Men gælder det generelt alle bløde oste som rejeost, philidelfia, og andre smøre oste? Det er pga. at bestemte typer ost indeholder æg der ikke er pasteuriseret. Jeg er bare i tvivl om det gælder alle bløde oste eller om det kun er brie og skimmelost?..

29-01-2012
ISSA3
ISSA3

tusind tak for de godt svar. Det er dejligt at høre man godt må spise blødkogt æg for det smager nu godt om morgenen.. Og det lyder også fint med osten jeg spiser nu hellere aldrig skimmelost. Men smøreost skæreost og brie det smager nu godt..

02-02-2012
ISSA3
ISSA3

ups, det havde jeg lige glemt. Ja, sådan kan trådene jo udvikle sig! :)

30-01-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg tror egentligt ikke trådstarter spørger til æg.

Jeg læser det som om, at hun har hørt, at man skal passe på med nogle oste, hvis de ikke er lavet på pasteuriseret mælk - men at hun kun kunne huske, at det var noget med pasteuriseret og glemt præcis hvad det var. Og da det oftest er pasteuriserede æg vi hører om, så har hun sluttet, at der måtte være upasteuriserede æg i nogle oste.

Frkknudsen har givet et rigtigt fint svar.

30-01-2012
Lofl f
Lofl f

Mht. de blødkogte æg, så er der vist noget om at de ikke skal i det kolde vand, men i spilkogende vand, så bakterierne bliver skoldet.
Jeg tør nu alligevel ikke..

30-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...