Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hva er det avis sælgere ik forstår

Har lige haft en sælger i rører der IKKE accepterede et nej. Da jeg havde argumenteret det mindst 7 gange skruede jeg bissen på og sagde NEJ tak og sagde farvel. Hvorfor ka de ik acceptere et nej ? Hvor er det nan fravælger tlf sælgere ?

30-01-2012
SMilla0400
SMilla0400

sådan har jeg også haft det, mortobe. For det er jo mennesker af kød og blod, der ringer. Og de bliver måske presset til at gøre noget, der egentligt overskrider deres egne grænser. Men på et tidspunkt får man nok, og jeg er ked af, at det lige gik ud over én ung mand. Jeg synes dog, at det er en konsekvens man må overveje, når man har et job, der går ud på at forstyrre folk i deres sparsomme fritid.

01-02-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg skal helt klart også have taget mig sammen til at komme på den liste. Jeg har altid prøvet at afvise venligt, men de sidste par gange er det bare blevet for meget, og jeg var meget kort for hovedet. Jeg brokkede mig til ham over, at jeg blev ringet op (på det tidspunkt) flere gange ugentligt og det var spild af min tid, specielt når de ikke forstår, at når man siger, at man ikke er interesseret, så er man ikke interesseret! Heller ikke selvom de har et fantastisk tilbud. Det er nu nogle måneder siden, og jeg er faktisk ikke blevet ringet op siden. Men det er nok en tilfældighed.

Min venindes kæreste var en kort overgang telefonsælger, men han er så følsom, at han fik helt ned over jobbet. Jeg skulle altså også virkelig, virkelig mangle et job for at tage sådan et irriterende job!

01-02-2012
Lofl f
Lofl f

googlede Robinsonlisten - og jeg forstår ikke at afmelde mig. Der står at man skal gøre det til sælgeren i røret ... og kontakter de een igen kan man klage til ombudsmanden.

01-02-2012
SMilla0400
SMilla0400

Du skal kontakte kommunen/borgerservice. I gamle dage var det noget man f.eks. kunne vælge, når man skulle flytte. Men det må jo også kunne lade sig gøre, selv om man ikke skal flytte. Men det er i hvert fald noget folkeregistret og dermed kommunen styrer.

30-01-2012
Randi2010
Randi2010
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...