Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Godmorgen, hvad bringer dagen mon for jer ?

Jeg har cyklet ungerne i skole, ordnet koekkenet, vaskemaskinen koerer, gulvene er ordnet. Jeg skal ud og smaa handle lidt og jeg haaber at jeg kan ligge lidt i solen og laese min bog   I eftermiddag skal Victor til running og bagefter til rugby, vi skal spise aftensmad og lave lektier, ordne madpakker og saa laesning/putning...   Ikke nogen saerlig interessant dag *gg*

31-01-2012
schweizmor
schweizmor

Kl.11.15 skal jeg besøge uldbjerg, camilla herindefra. Håber hendes bette har det bedre end sidst jeg så ham.

 

bagefter handle til ugen og så hjem.

Camilla skal hjælpe med aftensmad idag - så det går der lidt ekstra tid med.

31-01-2012
SMilla0400
SMilla0400

Her har vi hygget i sengen indtil kl 8 ( tøsen vågnende kl 6.50 ), nu er vi stået op, og har lige spist morgenmad. Om en times tid, skal jeg ind på mit tidligere praktiksted, og snakke om afløserjob, og måske ansættelse i 5 mdr, så jeg kan få skrabet det sidste erfaring sammen, så jeg kan få voksen-elevløn på assistent uddannelsen, som jeg gerne vil i gang med til næste år.

I mens skal tøsen hygge med far, og så må vi vidst hellere komme ud og lege i sneen over middag, for selv om hun har skoldkopper, så er hun heldigvis slet ikke syg :-)

Selvom det trænger gevaldigt, så er planerne om rengøring og vasketøj sat på standby i dag, jeg gider simpelthen ikke ;-)

31-01-2012
julebaby
julebaby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...