Gode råd søges

Tobias bliver 5 år om 1 mrd han er begyndt med at han ikke vil sove på sit værelse han vil sove hos os. Har spurgt ham flere gange om der er noget han er bange for og det siger han nej til han gider bare ikke sove derinde. Det resultere i at når han skal puttes foregår det med skrig og skrål. Og han vågner midt på natten og græder hvor efter han kommer ind til os. Han leger meget sjældent derinde heller og stadig ingen grund dertil. Hvad kan vi snart gøre da det er hårdt for os alle.? Vi har snakket om at bytte værelset så han får værelse i soveværelset det er større og mere midt i huset. Men problemet er at hans værelse ikke er så stort så hvis vi skal have soveværelse der skal jeg kravle i seng og Tobias kan ikke rigtig sove hos os da pladsen er trang. Hvad gør vi?

31-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Jeg har selv lige været kampen igennem med min datter på 4.

Mit råd til dig er, ikke at lade ham sove inde i din seng, medmindre der er en virkelig god grund, som mareridt og lignende..

Min datter kan stadig vågne om natten for at komme ind og sove, men hvis der ingen grund er til det, bliver hun puttet igen i sin egen seng..

31-01-2012
nagel
nagel
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...