Endelig 24+ .. dejligt

Så skete det endeligt.. jeg rundede de 24+ ahhhh en lettelse - skuldrene faldt lige ned. Der er bare noget betrykkende i at vide at Lucas har en reel chance fra nu af :D Han er hverken på vej, eller nogle faresignaler om at der kunne ske noget nu.. nej tværtimod, han sparker løs og livmoderhalsen er flot lang (til trods for keglesnitopr.) :oD Det er nu en dejlig fornemmelse.. Jeg skal nu bare lige havde mit hovede med mig ... Jeg er mentalt kun 10 uger gravid - psyken er dælme en spøjs ting.. det er vist ikke rigtig gået op for mig endnu, at jeg skal have en sund dreng, har hele tiden.. Og så tager vi liiige til herning og ser på en brugt leandervugge.. så håber vi får sådan en med hjem idag :) og så får vi lige besøgt onkel Lasse (min lillebror) Mange hilsner en lette kommende mor 24+0

31-01-2012
Minnie83
Minnie83

Kender godt det der med at tiden går hurtigt..... synes det var igår jeg fandt ud af at jeg er gravid...... men det var altså den 2. november... der var jeg ca. 1 mdr henne.....

er idag 17+6, skal til MD scanning den 16/2...... det er min næste milepæl...

Håber at resten af din graviditet går med en masse glæde...

31-01-2012
forte
forte

Ahh ja det kan jeg godt se... Vi har "dobbelt dør" uden dør i (åbning i væggen), imellem køkken og stue, hvor vi vil komme til at bruge den.. Sengen han skal sove i har vi allerede, den skal stå fast i soveværelset. Det her var mere sådan til at have ham hos os, når vi ikke har ham på armen :o) Måske en dyr, men hyggelig løsning. Vi har et hold venner der har en til at stå i stuen, vi blev helt forgabt da deres lille søn lå og pludrede med en uro nede i den, imens vi sad og drak kaffe/the.

Så det er en lille drøm (nok mest min) om at vi kan have den her inde stuen også ;o)

31-01-2012
Minnie83
Minnie83

Hellegård: ja det med tiden og mit hovede kommer nok, men syntes faktisk også det begynder at gå stærkt :) Om 2 uger skal vi se ham igen i skejby til en tryghedsscanning.. det glæder jeg mig for vildt til.

Fru fangenummer: Vi kan sagtens have den hængende, men bor i nybygger hus og er måske lidt øm over huller i loftet ;) Men vi er også i den heldig situation at der i stuen er RIGELIGT plads til den :) Vi kunne købe hele sættet m stativ, himmel, osv for 1200 kr..

31-01-2012
Minnie83
Minnie83

har hele tiden... skal lige væk: ved ik lige hvorfor det er kommet med

31-01-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...