Guppy

Jeg er nødt til at melde fra.. :(   Min farmor er sovet ind idag, og skal bisættes på lørdag, så vil hellere være der end med jer liberødder..  Jeg håber i får en fantastisk dag, og så må i lige spise lidt ekstra for mig..

31-01-2012
anika2
anika2
Baby på 10 måneder

nej det har du ikke, men du kan finde mig derinde hvis det er.. :)

hedder Anika Hedegaard Berg og har et billede af mig selv, baggrunden er lidt orangegrumset.. :)

31-01-2012
anika2
anika2
Baby på 10 måneder

guppy: tak.. jeg skal dog have et kontonummer, så du kan få de 50kr alligevel..

31-01-2012
anika2
anika2
Baby på 10 måneder

Tak for jeres kondolencer.. Det er helt klart bedre at hun har fået fred, hun ville være blevet 94 her til maj, men har været så dement de sidste 5 år at hun ikke længere vidste hvem nogen af os var.. Den eneste hun kunne genkende var Johannes, da hun synes han mindede så meget om min farfar.. :(

Hun har haft en langt og godt liv, der har budt på både op og nedture, men nu bliver hun endelig genforenet med sin kære mand, og sine to døtre som hende og min farfar desværre mistede til leukæmi da de var hhv 12 og 14 år gamle.. 

 

frufange: ville os rigtig gerne have mødt jer allesammen, og have set nogle nye ansigter, men familien er bestemt det vigtigste.. Hvis du vil vide noget om mavsen, er du meget velkommen til at spørge.. :)

 

morheidi: er sikker på det bliver helt i hendes ånd, desværre er jeg bare rigtig ked af at hun har valgt at hun vil brændes, for får desværre ikke mulighed for at komme med til urnenedsættelsen.. :(

31-01-2012
anika2
anika2
Baby på 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...