Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mælkemangel..

Hej  Min søn har ammet rigtig fint de første 3 måneder og jeg har haft godt med mælk. Ved ca 3 mdr begyndte han at vågne oftere og oftere om natten og jeg måtte give ham en aftenflaske. Det hjalp. Sundhedsplejesken var her og det viste sig at han ikke havde taget helt nok på siden sidst. (Vi starter med grød på torsdag, når han er 4 mdr.) Siden har jeg været nød til at trappe op med flaskerne, så han nu får en flaske til næsten hvert måltid. Jeg vil meget gerne fortsætte med at amme, men  der er bare ikke ret meget mælk. Så mit spørgsmål er vel egentlig : Er der nogen triks til at få mælken til at flyde ? Kommentarer og erfaringer er naturligvis også meget velkomne !

31-01-2012
Sif11
Sif11

Jeg har også fået at vide, at hvidtølen er en myte. Men mon ikke det i rigtigt mange tilfælde blot handler om, at tro kan flytte bjerge? Hvis man tror på, at man nu indtager vidundermidlet, så slapper man mere af og modarbejder ikke processen?

10-02-2012
Lofl f
Lofl f

Nu bliver jeg da helt forvirret med hvidtøl. For jeg har til fødselsforberedelse fået at vide at alkohol (også den i hvidtøl) nedsætter produktionen. Så giver det da ingen mening? Eller er det fordi mor måske slapper bedre af?

10-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Tak for de gode svar ! Jeg har købt amme the og læner mig godt tilbage i sofaren...

Der er kommet lidt mere !

Heldigvis kan han sagtens overskue at få både babs og flaske. Så vi venter med grød til han er helt klar, suplerer med flasken når det er nødvendigt og lader ham babbe løs...

03-02-2012
Sif11
Sif11

øv, jeg havde skrevet et langt svar, men det er forsvundet.

Jeg kan opsummere: drik en masse ikke vanddrivende væske, hvil, læg ham ofte til.

Held og lykke med det! :)

31-01-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...