Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad bringer dagen ?

Her har jeg vaeret ude og loebe (9.4km) Vaske maskinen koerer og jeg har faaet oprydningsflip ! Saa nu er der ryddet op og smidt ud i stuen koekkenet og lagt tingene paa plads paa de rigtige steder. Nu om lidt vil jeg gaa igang paa ungernes vaerelser med oprydning. Egenligt noget de selv skal inden rengoeringskonen imorgen, men jeg "traenger" saadan til at faa lov til at rydde ORDENLIGT op derinde. Og naar jeg siger ordenligt, saa mener jeg at der er ting der ryger ud, og bagefter sige rjeg som den slemme slemme moar, det forstaar jeg ikke, jeg ved ikke hvor den er ....*GG*   I eftermiddag skal Gustav have lavet sine staveord faerdige, lavet sin praesentation om foldboldt faerdig, som han skal vise klassen imorgen. Victor skal lave matematik, staveord og engelsk og Mathilde har kun staveord og laesning idag :) Saa er det aftensmad/bad og alt det andet og saa slutter dagen vist :O)

01-02-2012
schweizmor
schweizmor

Vi skal ind på sygehuset og have taget blodprøve af mor, far og Victoria.

Victoria har jeg lovet en fridag fordi hun skal stikkes og Tiffany er syg så hende har jeg også hjemme.

Så står der 4 kurve med vasketøj der skal lægges sammen....

Skal have ringet til lønkontoret og spurgt hvorfor de ikke har brugt mit fradrag.

tjaa så skal posten igen idag overfaldes om ikke der et brev fra skejby.. suk venter spændt..

01-02-2012
heidibuhl
heidibuhl

Ih så aktiv du dog er Louise *G*

Jeg skal bare ligge her på sofaen og ynke mig selv - nu med pandehulebetændelse i over en uge og stadig smertefuldt :o( Lægen har beordret absolut afslapning, så det vil jeg prøve at efterleve....

Ungerne bliver hentet i sfo/bhv af min mor, da de skal til spejder, så dem skal jeg først have hentet 17.45, hvor de så bare skal hjem, spise, i bad og i seng :o)

15.45 kommer vores familiekonsulent fra kommunen med kontrakten på vores nye aflastningsbarn, så vi lige kan få den underskrevet (så vi lissom også får lidt løn for det arbejde vi udfører).

Min storebror har kidnappet min bil i håb om at han kan få fikset vores startproblemer :o)

Manden er på job.

01-02-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...