Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvordan vasker I bh'er?

Jeg fik en ny bh til jul, og efter at være blevet vasket første gang, var bøjlen røget ud i den ene skål. Derfor var jeg i går nede og klage. Godt nok ville hun være venlig denne gang at forsøge at skaffe en ny til mig, men jeg måtte love, at næste gang jeg vaskede dem i maskinen og bøjlen smuttede ud, så var det mit eget ansvar. Jeg har selvfølgelig set, at der står, at de skal vaskes i hånden. Men jeg har nu altid puttet dem i en vaskepose og så i maskinen. På min maskine er der både et håndvask- og et lingeri-program - det må man heller ikke bruge, sagde undertøjsdamen. Jeg vasker så godt nok også altid mine ved 60 grader, for det synes jeg undertøj skal (selv om bh'er naturligvis ikke er udsat for de samme bakterier som trusser). Er der virkelig nogen derude, der står og vasker alle bh'erne i hånden?

01-02-2012
Lofl f
Lofl f

Mine bliver også som jeres vasket i vaskepose ved 40grader... 

Min søster anbefaler bh'er fra Fleur, de ligger i en rimelig pris og har også til de lidt større skåle. Selv bruger hun 70G. Der hvor hun køber dem, vasker de dem også selv i maskinen. Husk ikke at bruge skyllemiddel da det kan få bøjlerne til at knirke..

Det virker dog som lidt dårlig service hvis det var lidt modvilligt hun ville ombytte den, når det var efter første vask.

02-02-2012
Birgitte2103
Birgitte2103

Jeg er glad for at høre, at langt de fleste gør som jeg - og har succes med det.

Mine bh'er koster dog ikke 700 kr, men derfor er jeg stadig ærgerlig over at en helt ny bh går i stykker. De er fra Change.

01-02-2012
Lofl f
Lofl f

Hustruen: Change lingeri, har bh'er i str. h-skål til rimelige priser.. Jeg bruger selv I/J efter model.. ;)

 

Mine ryger skisme også i maskinen i en vaskepose og oftest ved 60 grader, de ryger bare med undertøjet.

01-02-2012
MissRock
MissRock

Det er også noget pjat, at jeg vasker dem ved 60 grader. Det må jeg se at få vænnet mig af med. Men jeg tror aldrig jeg kommer til at vaske dem i hånden. Og jeg er glad for, at høre, at så mange andre også smider dem i maskinen! :)

01-02-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg er glad for at høre, at det ikke kun er mig, der er doven! :)

 

Og ffn: Det vil jeg meget gerne så! :)

01-02-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...