Aaaarrrgghh!!!! Svigermonster:(

Jeg må lige af med lidt galde.. Jeg er ved at gå amok over min svigermor.. Føler hele tiden hun skal nedgøre os... Hun skal tit lige kommentere hvor meget min mand spiser eller vejer.. Ja hun har sågar haft ringet til en diætist ang min mand, uden at snakke med os om det.. Nu har vi fortalt at vi starter på dukan kuren og til det fnyser og griner hun bare håneligt.. Jeg spurgte hende hva der var sjovt ved det og hun svare at hun ikke tror på det virker.. Hun nævner hele tiden min mands overvægt, men når vi så prøver at gøre noget ved det, nedgør hun det bare... Da jeg var højgravid sad hun ordret og sagde: tror du ikke Carla bliver flov over dig når du er så stor?? Bliver bare så pisse gal på hende!!!!! Hilsen Louise(der ikke er fan af sin svigermor)

01-02-2012
LouiseP1
LouiseP1

Det er slet ikke fordi jeg bad min mand sige det til hende.. Han blev selvfølgelig også ramt selv..
Jeg vil indrømme at jeg, efter dengang da jeg var højgravid, så har taget mere og mere afstand til dem, hvilket jeg godt ved ikke er særlig modent af mig. Min svigermor ringede så på et tidspunkt til min mand og spurgte om jeg ikke ku li dem og derfor nævnte han det med den episode over for hende...

Jeg er begyndt og sige fra overfor dem.. Det er jo ikke fordi de siger noget om mig, men når de siger ting om min mand, så rammer det jo også mig!

02-02-2012
LouiseP1
LouiseP1

Det har jeg bestemt også tænkt mig at gøre, hvis hun siger noget igen!!!

Det kan godt være min mand ikke tager sig synderligt meget af det, men det rammer sgu også mig når hun nedgør ham...

Han har prøvet at sige til hende at det gør mig ked af det når hun (og hendes mand) hele tiden kommentere på hans vægt og til det siger hun bare: nå det tænkte jeg slet ikke på..

Hold nu k*ft og brug hovedet tænker jeg så.. Hvordan kan man tro, at man kan sige sådanne ting uden at det såre andre??? Jamen det er jo sundhedsskadeligt at være så overvægtig siger hun. Hmm som om vi ikke godt er klar over det! Min mand er overvægtig, men altså ikke dum! Han har bare rigtig svært ved at tabe sig og det nytter da slet ikke at ens egen mor bliver ved med at kommentere/nedgøre...

Bliver så gal over man kan sige sådanne ting til sit eget "barn"!!! Det ku jeg ALDRIG finde på at sige til min datter.... ALDRIG!!!!

02-02-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...