Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad bringer dagen ?

Jeg har besoeg af rengoeringskonen, hun er snart min bedste ven *gg* Jeg har gang i vask af sengetoej, bagt kammerjunker og om lidt vil jeg lave koldskaal:) I eftermiddag skal vi intet, blot nyde at weekenden starter :O)   Imorgen skal Gustav have en ven herover,  Mathilde til Gymnastik, Victor skal spille kamp i rugby og jeg skal smaa handle det sidste til vores gaester Fredag aften. En loebetur skal der ogsaa blive plads til. Loerdag har jeg min running club, som i denne weekend er lavet om til "fun/play/swim" club kl 11 i poolen, det fortjener de drenge, de knokler haardt hver gang vi er ude :) Ellers ingen planer i weekenden :)

02-02-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg laver ingenting ;-) Har dog serveret blødkogte æg og toast for manden, og sat en maskine tøj over.

Nu er manden og tøsen kørt ud og handle, og så vil jeg lave en pæretærte til eftermiddagshygge :-)

Vi skulle have været på besøg ved en veninde og se hendes søn som kom til verden søndag for snart 14 dage siden, men det blev aflyst i sidste uge pga af min datters skoldkopper, og i dag er det aflyst fordi hendes mand og den lille søn kaster op :-(

02-02-2012
julebaby
julebaby

Afslapning, afslapning, afslapning og atter afslapning. Har haft plukveer og tygndefornemmelse i et par dage (fornemmelsen er væk nu ;o) ) Vi var til reception hos min svigermor, hele dagen igår, da hun havde 25 års jubilæum. Så jeg skal bare slappe af! Det  bliver højst til at sætte lidt tøj over i vaskemaskinen og tømme opvaskemaskinen.

Ja og så vil jeg går og nyde, at se ind på Lucas værelse, hvor der står den leandervugge vi købte den anden dag :oD...

02-02-2012
Minnie83
Minnie83

Clara er hjemme i dag pga sygdom, så det samme er jeg selvfølgelig .. Så jeg tror der skal ordnes lidt vasketøj og så er der lidt lektier der skal ordnes ..
Nu må vi se hvor meget hun tillader ;) og hvor meget jeg gider ..

02-02-2012
ditteemikkelsen
ditteemikkelsen

Jeg skal læse, ordne vasketøj og stå stand-by til at hente Johanne som insiterede på at tage i skole (selvom mor synes hun havde svømmeøjne og var lidt betænkelig).

Har indgået kompromis med hende og hun skal ikke på fritidshjem over middag.

02-02-2012
Johannesmor
Johannesmor

Tja endnu en dag på sofaen så mit stakkels hovede snart kan blive smertefrit.....Synes det går liiidt bedre idag....

I eftermiddag skal jeg lige have handlet lidt, hentet vores 3 unger og også lige hente vores aflastningsbarn.....Efter aftensmaden skal hun så køres hjem igen.

Så alt i alt endnu en dag med så lidt som muligt, selvom jeg rigtig gerne vil en masse - allerhelst igang med at pakke til vores 14 dages skiferie på lørdag!!!

02-02-2012
Myklemyr
Myklemyr

Skal snart til byen med min far, da der er outlet dage, så måske man er heldig at finde noget billigt...

Ellers er det en helt stille og rolig weekend, skal købe pippi tøj til mindste tøsen i morgen og lørdag skal ældste tøsen hentes hos en veninde...


Ellers bare afslapning og oprydning..

02-02-2012
nettenus21
nettenus21

God morgen!

Her er Mathias hjemme. Han har øjenbetændelse og har fået dråber siden mandag, men vi har en mistanke om, at han ikke kan tåle dem, da han er rød og hævet under øjnene, som om han været oppe at slås med en kat. Så han skal til læge lidt i 10.

Jeg har masser at lave, så jeg regner med, at hans far vil tilbringe dagen med ham. Han har naturligvis også masser at lave, men jeg er lidt mere presset.

02-02-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...