Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Barnets sygedag - hvor ofte?

Mine piger er heldigvis så store nu, at sygedomme også er mindsket. Husker med frygt tilbage på dagplejetiden, hvor der var noget hele tiden.... Kan godt begynde at skælve lidt over det, nu hvor jeg ved at der snart kommer en mere til. Hvor tit har I barnets sygedag? Det sidste år, mener jeg faktisk ikke at jeg har haft nogen. Som jeg husker det er det kun min mand der har taget dem der var...

02-02-2012
Johannesmor
Johannesmor

I perioder en del, i andre lange perioder ingen - det svinger rigtig meget. Nu er vores 3 så også astmabørn, og det kan nemt give nogle ekstra dage på den konto........Heldigvis har vi flere, der gerne træder til og passer, men nogen gange er det bare mor/far, der er nødt til at være hjemme.

03-02-2012
Myklemyr
Myklemyr

Vi har ikke haft ret mange på den store, vel måske 3 pr. år. På den bette har vi vel haft en-to om måneden. Han er ørebarn, så det har givet en hel del, også med drænene. Desuden er han nu 16 mdr. og har kun 5 tænder og han lader til at være en af dem der bliver syge, når han får tænder. I hvert fald kostede det en sygedag i sidste måned med tænder, selv om der ikke har været noget med nogen af dem siden jul.

02-02-2012
Randi2010
Randi2010

Uh! Mathias har nu gået i vuggestue i 13 måneder, og han har da haft en del sygedage. Især det første halve år. Øjenbetændelse, feber, sløjhed pga. forkølelse, operation, ...

Det sidste halve år har der næsten ikke været noget, men i denne uge har han så været hjemme mandag og torsdag. Vi er måske lidt hurtige nogen gange til at holde ham hjemme, da vi som studerende ikke har en chef, vi skal ringe og - igen - melde barnets sygedag til.

Men hvem ved, måske din baby bare har et jernhelbred fra start! Og ikke bliver smittet med alle de ting storesøstrene bringer med hjem.

02-02-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...