Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Øv øv øv

Igår på FB kunne jeg læse at min mor har vundet billetter til en koncert med Tim Christensen and the damned chrystals og at hun har foræret billetterne til min bror og hans kæreste. Dejligt for dem, men kan ikke lade være med at føle mig lidt forbigået. Min bror og hans kæreste har ingen børn og er ofte til forskellige koncerter. Min mand og jeg har 3 børn og er sjældent ude til noget som helst og kunne om nogen trænge til at komme lidt hjemmefra og opleve noget. Men nej min mor havde ikke engang tænkt på at vi kunne tænke os at komme afsted til koncert næste lørdag.

04-02-2012
Muster
Muster

Altså, jeg beundrer dig for, at du indrømmer det her i plenum... Men ville nok blive vældig skuffet, hvis jeg stod i din mors sko.

Din mor har jo ikke været ude og købe noget og har tilsidesat dig - tænkt mere på andre end dig. Måske er din din tur, når hun vinder billetter til et show i Ålborg eller når hun inviterer hendes 3 børnebørn i zoologisk have på egen regning :-)

04-02-2012
Johannesmor
Johannesmor

Ja jeg er ikke herre over mine egne følelser. Min bror og hans kæreste var jo nok også blevet lidt skuffede hvis vi havde fået billetterne i stedet for dem. Vi har selv valgt at få 3 børn og bosætte os 180 km fra mine forældre, så vi ikke særlig ofte kan bruge dem til at passe børnene. Med det job jeg har nu, tjener jeg betydeligt mindre end jeg gjorde i det vikariat jeg havde før (får 4000 kr mindre udbetalt), så der er bare ikke penge til fornøjelser og slet ikke hvis vi skal betale os fra at få passet børnene. Min bror er medejer af det firma han arbejder i og har desuden sit eget firma ved siden af også, og tjener gode penge begge steder. De (eller det vil sige min brors kæreste) har valgt at de ikke skal have børn og har jo derfor en helt anden frihed, både tidsmæssigt, praktisk og økonomisk. Elsker mine børn, min mand og vores liv, men kunne altså bare godt tænke mig at komme lidt ud også.

04-02-2012
Muster
Muster

Jeg var også blevet skuffet kan sagtens følge dig

04-02-2012
jennifer
jennifer

Jeg har lige snakket med hende og hun er vist blevet klar over min skuffelse. Havde igår skrevet på FB til både min bror og hans kæreste at der sandelig var nogen der var heldige. Det har min mor set og det er vist gået op for hende at vi også godt ville have været afsted. Øv har dårlig samvittighed over at sidde her og være total teenage-tøsefornærmet, men det er nu engang sådan jeg har det.

04-02-2012
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...