Bliver da lidt bekymret

Så lige på nyhederne at det er oppe igen med p piller og risiko for blodpropper. Så så lige at de nævnte de p piller jeg tager, og har da bestemt ikke lyst til at tage dem mere, har pause nu. Hvad ville i gøre? Skal ikke have flere børn og havde tænkt en spiral men det er dyrt og har hørt mange døjer med dem. Hvilke muligheder er der ellers for beskyttelse?

04-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Personlig er jeg ikke i tvivl, men vores situation ser nok også lidt anderledes ud. Jeg er jo gravid nu.. så de næste 3 mdr kommer lidt af sig selv ;oP

Jeg slutter permenent med p-piller, efter jeg har født... ALDRIG mere det L%&#!!!... Netop af den grund Tobias mor skriver og fordi at jeg har fået lavet en keglesnitoperation pga celleforandringer. Man ved det jo ikke med sikkerhed, men har en formodning om at p-piller ikke er gode når man har døjet med det og der er bare meget Cancer i min familie... icl er hormoner/p-piller ikke særlig god ved alt mit eksem. Vi er så i den situation at vi ikke selv kan få børn.. så skulle jeg blive gravid igen.. so be it... så sparer vi en hulens mange penge og kræfter på behandlinger ;o)

Mette 24+5

05-02-2012
Minnie83
Minnie83

Tror også bare jeg stopper med de gestonette jeg tager nu, har heldigvis ikke flere hjemme, så ringer til lægen mandag og får nogle nye. Håber det er nemt nok, ellers må jeg stoppe helt så må vi beskytte os på anden vis indtil jeg alligevel skal til lægen d.16

04-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

ville helt klart snakke med lægen om et andet altenativ, hvis det var mig.

Kender en der fik en stor blodprob i den ene lunge her i starten af januar og hun måtte genoplives 3 gange, men hun har det godt nu (hun er 16 år).

04-02-2012
maihh
maihh

Har bare hørt så mange der døjer med blødninger i tide og utide med spiralen. Det vil jeg helst være fri for

04-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Okay så meget fik jeg ikke set, hvad var forskellen og hvad betyder det når de er i de kategorier?

04-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...