Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvor lang tid??

Hej i dejlige damer derude :) Jeg sad lidt og tænkte på, da min mens nu er udeblevet men stadig ingen positiv test, er der nogen af jer hvor der er gået noget tid efter mens er udeblevet før i kan teste positiv? & i dette tilfælde, hvor længe gik der før i kunne teste positiv? Kh Stine

04-02-2012
RogS
RogS

Ja, det var nok en ide at gøre det så :)

Synes nu også bare det er mærkeligt, da jeg ved min datter tog en test på 1 dag efter udeblivelsen af mens, som viste positiv.

Men måske det os bare kan være håbet om at være gravid som spiller mig et puds :S

05-02-2012
RogS
RogS

Der er godt nok meget forskellige svar :)

Jeg er nu gået ca. 14 dage over tid, de symptomer jeg vil sige kunne forbinde det med en graviditet ville være at jeg har fået lidt ømme bryster og så dukker der en lille kvalme op engang imellem, det er dog ikke slemt og går meget hurtig over igen og så en ENORM træthed. 
Jeg er meget i tvivl om der kan være noget, og jeg må da også sige at for hver negativ test jeg har taget, så bliver troen da også mindre og mindre.

Hvornår vil i forslå jeg tager den næste test? Tog en i torsdags, det var dog om aften, tror i det gør meget stor forskel om det er om morgen eller aften når man er gået "så lang tid" over?

05-02-2012
RogS
RogS

En i min mødregruppe nåede ikke at komme til nf-scanningen, fordi de ikke kunne finde ud af, at hun var gravid. Hun testede ikke positiv. Hun var også selv overbevist om, at hun var gravid.

04-02-2012
Lofl f
Lofl f

Tror det er meget forskelligt hvornår folk kan teste positiv. Jeg har en veninde, der var overbevist om hun var gravid(med nr 2) men blev ved med at teste negativ. Først da hun var 9 uger henne testede hun positiv...

04-02-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...