Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Barnevogn

Er der nogle der kan anbefale en god barnevogn, det er mit første barn, så jeg aner ikke hvilke barnevogne der er gode. Jeg har tænkt lidt over den med 3 hjul på, STOKKE.. jeg vil helst ikke have en klod barnevogn, vil helst have at den skal være lille men også god..

05-02-2012
migogdig
migogdig

Vi gjorde det at vi havde voksi i klapvognen. Da jeg ikke ville have et stort lokum af en barnevogne med rund, eller stå og mosle den ind i bilen.

Når hun skulle sove havde vi købt en brugt barnevogn som stod fast hjemme.

Men igen der er forskellige behov :)

06-02-2012
almasmor
almasmor

Der er helt sikkert lige så mange meninger om barnevogne som der er kvinder ;)

Vi købte en odder (husker ikke navnet) til vores første, og vi brugte den til nummer 2 også og da vi ventede nr 3 VILLE jeg have en ny vogn fordi den anden var lidt ødelagt i betrækket nogle steder også var den jo gammel tihi..

Men trods ny barnevogn, endte jeg ved den gamle odder (den nye vogn var et andet mærke) og vi solgte den nye barnevogn..

Og trods en alder på 8 år er det simpelthen den bedste vogn, Silas på nu 2 år, bruger den hver eneste dag og jeg ELSKER den vogn..

Så jeg vil selvfølgelig anbefale odder :)

06-02-2012
nettenus21
nettenus21

Du har jo heldigvis god tid til at vælge :-)

Kig på vogne, når du er ude at gå. Det gjorde jeg - og fik dermed valgt et par vogne fra. Simpelthen ved at se på hvor slidte, de så ud. Nu kender jeg jo ikke alle modeller på årgang. Men kan da se at de helt gamle Odder-vogne f.eks. stadig holder = god kvalitet. Man kan også lure at en barnevogn med en større søskende ved siden af, meget sandsynligt har været brugt til den store også.

Man kan også se på hvor 'overlæsset' den ser ud på vej ud fra supermarkedet. Ser den stabil ud?
Se i øvrigt bort fra dem, der har tasker hængende på styret. Ingen modeller er beregnet til det, så vognen hælder uanset hvad.

Og tjek så forskellige vogne i butikkerne. Giv dig god tid. Send evt. sælgeren hen hvor peberet gror (de vil bilde dig alt muligt ind for at sælge). Vælg en vogn, du ikke alene synes er pæn, men også rar at gå med.

Og husk så at regne med ca. 3 måneders leveringstid, hvis det er rigtig slemt..

05-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Det er også vores første barn.. tror vi ender ud med en emmaljunga bíg star supreme eller Odder zip

05-02-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...