Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pleas misforstår mig ikke.............

jeg kan ikke forstå at i den ny libero sætter man spørgsmålstegn ved ens identitet, når man lave et  indlæg i katagori ,gode råd, bare fordi man er ny eller har ikke været aktiv i lang tid? er det ikke lige meget hvem man er? Jeg har læst et par indlæg de sidste par dage og folk har spurgte tråd starteren hvem er de og hvor mange børn de har og de skal kunne se deres info, for om det er liberos fake nik eller ?? real forældre snak.

05-02-2012
maxi5
maxi5

Jeg har da en gang oprettet en profil på en eller anden side,som jeg aldrig vendte tilbage til,fordi siden ikke lige faldt i min smag alligevel..

Hvis folk har svaret på noget jeg har skrevet der,så har de ikke fået svar.. Men hvis jeg var vendt tilbage og havde set,at jeg blev betvivlet, både på min person,men også det jeg skrev... Så tror jeg faktisk overhovedet ikke jeg ville ha lyst til at svare igen.. mest fordi jeg tænker,at jeg ikke behøver at forsvare mig selv.. Men da også fordi det er dybt ubehageligt at stå der med ryggen op af muren og skulle forklare, hvorfor man har formuleret sig sådan,hvorfor man tror nogen ka bruge det råd osv. 

Jeg har også skrevet i det emne og jeg har da ikke gjort det for at belære nogen! og det tror jeg da ikke at nogen gør.. Man skriver vel fordi man håber at andre måske kan bruge ens egne erfaringer.. Hvis ikke,så er der jo ingen skade sket.. 

Jeg kan ikke se,hvad libero skulle få ud af at oprette falske profiler.. og så i en konkurrence?! helt ærligt,så tror jeg ikke at de små præmier ruinerer Libero!!

07-02-2012
MissRock
MissRock

Hmm..

Jeg tror altså ikke at det er Libero selv, der står bag. Men jeg forestiller mig at nogen har fundet ud af at man kan vinde noget og derfor kommer med alle mulige 'råd' - bare for at øge sine vinderchancer. Eller måske det rent faktisk er forskellige personer (men som stadig prøver på at vinde).

I min yngre dage læste jeg Ude & Hjemme hver uge (fik det gratis). Der var en side hvor læserne kunne give hinanden gode råd. Råd, der kom i bladet, blev belønnet (100 kr?). Mange af rådene var så simple at man skulle tro det var løgn: stille ketchupflasken på hovedet for at få det sidste ud, vende sin madras når man skifter sengetøj, osv. Sagt på en anden måde så er det ikke nyt at folk skriver banaliteter i håbet om en gevinst..

06-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

tak for jeres svar.

Jeg vidste ikke at der var konkurencer og point på spil i denne katagori og derfor undrede mig over det.

05-02-2012
maxi5
maxi5

maxi5: Jeg har selv undret mig meget over,at man har et behov for at gøre nogen/libero til busemand, på bekostning af nogen,der måske ikke har formået at formulere sig, så det falder i alles smag..

bliver jeg så også mistænkt?! Men sådan er det nok bare og vil altid være sådan, når man ikke har mulighed for at se personen bag profilen.. At folk vælger er at være annonyme,det er vel egentlig deres ret! og hvorfor skal man stilles til regnskab på den måde? Det er jo i bund og grund et fristed for forældre det her.. eller har jeg taget fejl? Jeg kan godt forstå,at man er anninym,hvis man ikke ønsker at blive "genkendt" og udpeget, for noget man har spurgt om hjælp til her... eller sables ned fordi man har øst ud,af det man selv har set som en god erfaring.. hvis andre ikke kan bruge den erfaring til noget,så er de jo i deres ret til at se bort fra det, men er det nødvendigt at nedgøre og latterlig gøre andre fordi de ikke ser med samme briller som en selv.. ?

Der er sikkert nogen der synes at det er okay at have sådan en adfærd og måske ikke tænker på,at der kan sidde en på den anden side,som fik en væmmelig velkomst og som bliver meget såret.. Men skidt med det, det er jo bare en fiktiv person?!

05-02-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...