Undre mig

Sad og lurede rundt på facebook og opdagede at min fætter og hans kæreste har slettet både mig og min mand. Det undre mig en del da vi ikke har problemer overhovedet. Det er længe siden vi har været sammen til noget men ikke uvenner eller noget. Tænker lidt at skrive for at spørge på en pæn måde selvfølgelig men ved ikke om det er dumt. Ville i gøre det?

05-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Tror jeg villelade en bemærkning falde næste gang i ses, måske sige noget i retning af: er i holdt med at bruge facebook? for jeg syntes ikke jeg kan finde jeres profiler der inde mere?

 

Tror ikk selv jeg ville spørge direkte hvorfor de har slettet mig, men er nok lidt konfliktsky på det punkt, derformit valg ville falde på den anden måde, men hvis ikke du har problemer med at spørge direkte og måske få et svar du ikk vil bryde dig om, så er det da bare at spørge løs... ;)

 

Står selv i en situation hvor jeg har nogle på face jeg simpelthen bare har lyst at slette udelukkende pga mærkelige opdateringer flere gange dagligt hver dag, men gør det ikk da det jo er venner som jeg godt kan lide uden for face hvor jeg ikk skal se div underlige opdateringer, og ved da os de venner ville syntes det var mærkeligt at jeg slettet dem og ville stille ? ved hvorfor jeg slettet dem, og der ville jeg være ked af at sige lige i fjæset på dem at det skyldes mærkelige opdateringer ;)

05-02-2012
PepsiMax
PepsiMax
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...