Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kæft, trit og flere knus...

Nogen der har set det? Jeg har et afsnit til at ligge på harddisken, men kan næsten ikke holde ud at se det. Synes virkelig at deres metoder og deres menneskesyn er så grundlæggende forkerte. Jeg respekterer at det er et svært job og der er brug for en klar fremgangsmåde, men synes det er hårdt at se på. Gid det i stedet hed Knus, trit og rollemodeller....

05-02-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg ved ikke om det så meget er magtanvendelserne (fastholdelse) jeg væmmes over. Der er meget skrappe krav og procedure for magtanvendelser... Og der er skarp tilsyn med det. 

Den psykiske magtanvendelse, synes jeg er meget svær at se på. Jeg har har svært ved at forstå, hvordan der skal komme hele mennesker med selvtillid og god selvforståelse ud af pædagogikken.

05-02-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg synes at det er enormt svært at vurdere udfra sammenklippede optagelser. Måske er det meget "værre" end det vi ser og måske bliver det fremstillet helt forkert. Der er jo ikke noget "salg" i et program hvor de stakkels børn bliver aer, krammer og holdt i hånden osv, men fastholdelser er der "kød" på. Vi ved ikke om det er noget der sker hveranden dag eller hvert andet år. Et er i hvert fald sikkert. Programmet får ikke mig til at søge job dér (er jo heller ikke pædagog), men tror heller ikke jeg havde overskud til at arbejde med så belastede børn/unge uanset pædagogikken.

05-02-2012
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...