Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad skal dit barn/dine børn være til fasterlavn?

jeg er virkelig tom for idder til begge drengene..   Tror Gustav skal være byggemand bob eller postmandper (mon johannes kunne være katten emil, han kravler jo alligevel ved siden af hele tiden :))   Hvad skal jeres være?

05-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Silas skal være elefant ;-) Syntes dragten var så sød, egentlig gik jeg efter noget andet, men kunne altså ikke stå for den :-)

06-02-2012
haagen1
haagen1

Janik skal være en ridder fra middelalderen...

Morfar købte hele hans dragt til middelalderfesten i horsens i sommers, så han glæder sig rigtig meget til at skulle have det på :-)

06-02-2012
ehy
ehy

Sif på 19 mdr. har været i mosterens udklædnings-kasse og finde en "prinsesse-barbie" kjole, som passer perfekt til det lille yndige ansigt med prinsesse-krøllerne.. Jeg orkede ik at være super-kreativ i år.. Det er første fastelavn hun skal med til og jeg er mega spændt på om hun overhovedet kan overskue konceptet.. men de blir heldigvis ik ret mange! 

Og hun elsker at klæde sig ud i mosters tøj,så mon ikke det blir et hit at ha prinsesse kjole på..?

:-S

06-02-2012
MissRock
MissRock

Også lidt tom for ideer her. men vi har da et tigerdyr og et Andrea kostume liggende. Så tror det bliver et af dem. Tror Tristan er ligeglad i år endnu. Han er lige fyldt 3 år for et par dage siden :)

05-02-2012
globetrold
globetrold

Jeg ville ønske, at jeg var lidt kreativ og kunne tråde min symaskine, så ville jeg have købt noget billigt tøj og syet noget på af en eller anden art, så man fik et enkelt, men unikt kostume.

Det kunne ikke lade sig gøre, så jeg har i dyre domme købt et løvekostume over nettet. Jeg har kigget lidt i legetøjskatalogerne, og jeg synes simpelthen ikke der er mange, der er pengene værd. Han er knap 2, så jeg synes han skal være et dyr. Alle de superhelte og andre figurer kan han slet ikke relatere til, og han elsker at lege løve.

Sidste år, da han var 11 måneder, havde vi et nissesæt fra julen, som han bare fik på. Jeg havde ikke meget lyst til at bruge penge på noget tøj, som han kun skulle have på én gang, når han ikke engang fattede fastelavn. I år er jeg spændt på, om han vil i tøjet! :)

05-02-2012
Lofl f
Lofl f

Andreas vil være Superman :)

Vi kører ind i mellem i den lokale genbrugsbutik, for han elsker at klæde sig ud, og der kan vi købe udklædningsdragter til 10 kr, og han har allerede supermansdragten. De fleste er nærmest ikke brugte. Og han har derfor en kæmpe kasse med udklædningsdragter.

Han har faktisk ofte en udklædningsdragt på i børnehave også :)

05-02-2012
Expa
Expa

Her har vi arvet en utal af fastelavnskostumer fra min venindes store piger :-D

Så valget bliver enten smølfine (ligesom sidste år, dog ikke hvis jeg bestemmer bare lidt ;-)), den lille havfrue, en af disney prinsesserne eller spansk senorita.

Hun har ikke været i børnehave siden torsdag for 1½ uge siden, så aner faktisk ikke hvornår de holder fastelavn, så jeg håber ikke hun er gået glip af det :-S

05-02-2012
julebaby
julebaby

hvor er det en sød ide Aricana ;) og også lidt sød hun trak i land, ! mon der kommer et billede på libero af den kreative tønde når kostymet er på?? ;)

05-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Victoria på 8 skal være heks og Jessica på 6 skal være pippi langstrømpe..

Silas på 2, ved jeg ikke rigtig hvad skal være...

05-02-2012
nettenus21
nettenus21

Toke ville til at starte med være elefant, men tror han nu har besluttet sig til at være en krokodille.

Frey ved det ikke, jeg kigger nok i gemmerne og ser hvad vi har fra tidligere år.

05-02-2012
Pivdyr
Pivdyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...