Hvad skal dit barn/dine børn være til fasterlavn?

jeg er virkelig tom for idder til begge drengene..   Tror Gustav skal være byggemand bob eller postmandper (mon johannes kunne være katten emil, han kravler jo alligevel ved siden af hele tiden :))   Hvad skal jeres være?

05-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Silas skal være elefant ;-) Syntes dragten var så sød, egentlig gik jeg efter noget andet, men kunne altså ikke stå for den :-)

06-02-2012
haagen1
haagen1

Også lidt tom for ideer her. men vi har da et tigerdyr og et Andrea kostume liggende. Så tror det bliver et af dem. Tror Tristan er ligeglad i år endnu. Han er lige fyldt 3 år for et par dage siden :)

05-02-2012
globetrold
globetrold

Her har vi arvet en utal af fastelavnskostumer fra min venindes store piger :-D

Så valget bliver enten smølfine (ligesom sidste år, dog ikke hvis jeg bestemmer bare lidt ;-)), den lille havfrue, en af disney prinsesserne eller spansk senorita.

Hun har ikke været i børnehave siden torsdag for 1½ uge siden, så aner faktisk ikke hvornår de holder fastelavn, så jeg håber ikke hun er gået glip af det :-S

05-02-2012
julebaby
julebaby

hvor er det en sød ide Aricana ;) og også lidt sød hun trak i land, ! mon der kommer et billede på libero af den kreative tønde når kostymet er på?? ;)

05-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Victoria på 8 skal være heks og Jessica på 6 skal være pippi langstrømpe..

Silas på 2, ved jeg ikke rigtig hvad skal være...

05-02-2012
nettenus21
nettenus21
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...