Utroskab !

fANDT IGÅR UD AF MIN KÆRESTE HAR haft et engangsknald igår, jeg self meget såret og vred. Fødte for 3 uger siden og har ikke været god til at bekræfte ham osv. Jeg har valgt at tilgive ham, men har krævet en del og det han inforstået med, han ved han har såret mig ubeskriveligt. Jeg ved han fortryder og at han er virkelig ked, vi har brugt hele natten på at snakke det her igennem, han ved ham mister alt hvis han dummer sig bare en gang. Jeg elsker ham og tror på vi kan komme videre herfra. skulle bare lige ud med det hele

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder

Han har fortalt mig hvorfor han har gjort det (har valgt ikke at ligge grunden på nettet) og har mere forståelse for hvorfor han gjorde som han gjorde, derudover så har han også sagt at det intet har med mig at gøre at jeg ikke skal bebrejde mig selv, at det udelukkende er ham der har været en stor idiot. Vi har brugt mange timer på at snakke det her igennem og han har fuld forståelse for hvorfor jeg ikke stoler på ham pt, og som han siger det ham der skal kæmpe for mig og min tillid og det har han tænkt sig at gøre.

08-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder

Det vigtigste er at du er ok med tilgivelsen - så skal det hele nok gå :-) Stoooort krammer :-)

06-02-2012
haagen1
haagen1

Jeg kan godt forstå at du har tilgivet ham. I hvert fald i denne omgang. For ville han ikke være dobbelt røvhul hvis han både var dig utro og gjorde dig til enlig mor til 2 små?

Som du måske kan høre, synes jeg egentlig ikke han fortjener din tilgivelse. Ikke så meget fordi han har været ude at bolle udenom, men fordi han ikke vil ståp ved sin handling. Han kunne jo slet og ret sige: Der stod en anden dame dér og jeg ville gerne have sex med hende og gjorde det. - Og så hans ven, der bakker ham op ved at lægge skylden på den anden kvinde? Hvis hun er fri af forhold har hun da lov til at gøre som hun vil. Hvem ved om hun overhovedet har vidst at din kæreste var i fast forhold? Meget sandsynligt har han sagt den klassiske med at han er på vej ud af et forhold, at det kun er praktisk, allerede er forbi, osv.

Nej - det som der gør mig virkelig gal i hovedet på dine vejne er den form for psykiske vold, han benytter sig af, når han lægger skylden over på dig. Det er da ham, der har gjort det! Om I så ikke havde sex i 10 år, skulle han stadig holde tissemanden hjemme! Og især da når din krop har været invaderet af hormoner så længe - det er jo også hans barn, så han skulle da netop bakke din graviditet og barselsperiode op!
Hvad med den dag, han første gang oplever impotens? Vil han så erkende at sådan er det og lade dig skælde ham ud over at han ikke tilfredsstiller dig? (Passende hævn?). Eller tror du mon ikke snarere at han vil give dig skylden for det problem og så sige at det er fordi børnene larmer for meget eller at du så vejer 5 kg for lidt/for meget?

Hvis jeg var i din situation ville jeg sikkert handle som du. Men det er jeg ikke, så derfor er det nemt nok for mig at sige at du skal tænke over din egen situation og dine ønsker for fremtiden. Ikke om du vil være i forhold eller ej ("Der er masser af fisk i havet"), men om du på sigt kan leve med at skulle risikere at miste din selvstændighed?

Mange tanker og knus

06-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Iiiiih, det driller i aften!!! Jeg prøver lige igen.

Hurra for Nixen!!!!!  (hov - kom jeg til at sige det højt)........ups....

06-02-2012
tulle97
tulle97

Jeg er ligeglad med om du har været dårlig til at bekræfte ham - det undskylder i hvert ikke utroskab... Det har stået ham frit for at pakke hans sydfrugter og gå....

jeg synes det er flot du allerede har tilgivet det - jeg ville ALDRIG kunne tilgive.

Jeg synes han er en klaphat - håber når det er sagt, at du snart er ovenpå igen....og kan nyde baby

06-02-2012
giraffen79
giraffen79

set ham græde skulle der stå

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder

har self tænk virkelig meget over alt det her, han er den lidt hårde type (har set ham få gange, når der virkelig har været grund til det) og han græd i nat og han trøstede mig og holddte om mig og fortalte hvor meget han fortrød hvad han havde gjort. Jeg ikke i tvivl om hans følser og som sagt er der sket meget i vorres forhold som vi kommet igennem, og vi kan og skal igennem det her også.

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder

Flot at du kan tilgive ham SÅ HURTIGT (been there). Og tilgive gør du nok ik - men du lære at leve med smerten - men vær forberedt det tage LAAAANG tid at komme over. OG det kommer du nok heller ik.

Der er et brud for din tillid til ham, og du vil nok altid være mistændelig. Det KAN koste jer "ægteskabet" pga tillidsbrudet.

06-02-2012
SMilla0400
SMilla0400

vi har snakkede parterapi.

 

Hans bedste ven har giet ham en kadyl opsang og sagt at han virkelig misteralt også ham hvis han så meget som dummer sig igen. Hans bedste ven har ringet og beroligede mig og sagt at der var en dernede som jagter fyre der har kæreste, men at han havde sagt han på ingen måde ville være sammen med en anden fordi han elskede mig. Vi har været igennem rigtig meget i vores forhold og det kom vi igennem med hjælp, så jeg sikker på det her også nok skal lykkes, dedt kommer til at tage tid, med har folk der støtter mig og respekterer at jeg tilgiver ham.

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder

har faktisk været virkeli´g dårlig til at bekræfte ham de sidste 6mdr vi har intet sexliv haft, så ja føler nok lidt jeg har skubbede ham i armene på en anden

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder

Kan sige så meget at han fik pandede sig en og han blev smidt i opgangen og sove i 3 timer før han kom ind igen. Så jeg blev bestemt hidsig på ham

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder

Jeg er blevet kaldt både dum og naiv og det også iorden, men jeg mener at man godt kan tilgive og komme videre det trods alt kun sket den ene gang, men han ved også at hvis det nogen sinde sker igen så jeg færdig med ham.

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder

Jeg er bare lige nød til at sige det her... (uden at vide noget som helst forhistorie I know..) Han er da en dum dum dum klaphat!! Hold kæft hvor var jeg blevet stjerne hammer tosset! (Måske mig der er lidt tempramentsfuld) UD i sneen med ham! Hvis min mand havde lavet det nummer da vores knægt var 3 uger så havde naboerne kunne høre min mening!!

Fnys..

Synes bare det er det mest tarvelige tidspunkt at være løs på tråden! og ganske utilgiveligt i min verden.. der er jo ingen undskyldning især ik når det er et engangsknald så er det jo bare en eller anden tilfældig.. gravide og nybagte mødre er i min verden bare særligt fredet! Det er jo mændenes egen skyld der kommer unger.. og ja vi er ikke særlig lækre og sexede med ammebh, mælk og gylp alle vegne og monster blødning og ømt underliv.. men det er jo naturens gang!

Og det er ikke meningen at vi kvinder midt i alt det også skal forsvare vores dobbeltseng..

Undskyld min hidsighed.. synes bare det er mega urimeligt at stille dig i den situation..

06-02-2012
Mariamum
Mariamum

Det var et hårdt slag og han ved godt hvor ondt han har gjort mig :( har grædt i lange baner og har lyst til at græde endnu mere, men lige nu har jeg to syge piger som har brug for deres mor. Men øv hvor er jeg knust

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Barn på 3 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...