Utroskab !

fANDT IGÅR UD AF MIN KÆRESTE HAR haft et engangsknald igår, jeg self meget såret og vred. Fødte for 3 uger siden og har ikke været god til at bekræfte ham osv. Jeg har valgt at tilgive ham, men har krævet en del og det han inforstået med, han ved han har såret mig ubeskriveligt. Jeg ved han fortryder og at han er virkelig ked, vi har brugt hele natten på at snakke det her igennem, han ved ham mister alt hvis han dummer sig bare en gang. Jeg elsker ham og tror på vi kan komme videre herfra. skulle bare lige ud med det hele

06-02-2012
Mjensen
Mjensen

Han har fortalt mig hvorfor han har gjort det (har valgt ikke at ligge grunden på nettet) og har mere forståelse for hvorfor han gjorde som han gjorde, derudover så har han også sagt at det intet har med mig at gøre at jeg ikke skal bebrejde mig selv, at det udelukkende er ham der har været en stor idiot. Vi har brugt mange timer på at snakke det her igennem og han har fuld forståelse for hvorfor jeg ikke stoler på ham pt, og som han siger det ham der skal kæmpe for mig og min tillid og det har han tænkt sig at gøre.

08-02-2012
Mjensen
Mjensen

Det vigtigste er at du er ok med tilgivelsen - så skal det hele nok gå :-) Stoooort krammer :-)

06-02-2012
haagen1
haagen1

Iiiiih, det driller i aften!!! Jeg prøver lige igen.

Hurra for Nixen!!!!!  (hov - kom jeg til at sige det højt)........ups....

06-02-2012
tulle97
tulle97

set ham græde skulle der stå

06-02-2012
Mjensen
Mjensen

har self tænk virkelig meget over alt det her, han er den lidt hårde type (har set ham få gange, når der virkelig har været grund til det) og han græd i nat og han trøstede mig og holddte om mig og fortalte hvor meget han fortrød hvad han havde gjort. Jeg ikke i tvivl om hans følser og som sagt er der sket meget i vorres forhold som vi kommet igennem, og vi kan og skal igennem det her også.

06-02-2012
Mjensen
Mjensen

Flot at du kan tilgive ham SÅ HURTIGT (been there). Og tilgive gør du nok ik - men du lære at leve med smerten - men vær forberedt det tage LAAAANG tid at komme over. OG det kommer du nok heller ik.

Der er et brud for din tillid til ham, og du vil nok altid være mistændelig. Det KAN koste jer "ægteskabet" pga tillidsbrudet.

06-02-2012
SMilla0400
SMilla0400

vi har snakkede parterapi.

 

Hans bedste ven har giet ham en kadyl opsang og sagt at han virkelig misteralt også ham hvis han så meget som dummer sig igen. Hans bedste ven har ringet og beroligede mig og sagt at der var en dernede som jagter fyre der har kæreste, men at han havde sagt han på ingen måde ville være sammen med en anden fordi han elskede mig. Vi har været igennem rigtig meget i vores forhold og det kom vi igennem med hjælp, så jeg sikker på det her også nok skal lykkes, dedt kommer til at tage tid, med har folk der støtter mig og respekterer at jeg tilgiver ham.

06-02-2012
Mjensen
Mjensen

har faktisk været virkeli´g dårlig til at bekræfte ham de sidste 6mdr vi har intet sexliv haft, så ja føler nok lidt jeg har skubbede ham i armene på en anden

06-02-2012
Mjensen
Mjensen

Kan sige så meget at han fik pandede sig en og han blev smidt i opgangen og sove i 3 timer før han kom ind igen. Så jeg blev bestemt hidsig på ham

06-02-2012
Mjensen
Mjensen

Jeg er blevet kaldt både dum og naiv og det også iorden, men jeg mener at man godt kan tilgive og komme videre det trods alt kun sket den ene gang, men han ved også at hvis det nogen sinde sker igen så jeg færdig med ham.

06-02-2012
Mjensen
Mjensen

Jeg er bare lige nød til at sige det her... (uden at vide noget som helst forhistorie I know..) Han er da en dum dum dum klaphat!! Hold kæft hvor var jeg blevet stjerne hammer tosset! (Måske mig der er lidt tempramentsfuld) UD i sneen med ham! Hvis min mand havde lavet det nummer da vores knægt var 3 uger så havde naboerne kunne høre min mening!!

Fnys..

Synes bare det er det mest tarvelige tidspunkt at være løs på tråden! og ganske utilgiveligt i min verden.. der er jo ingen undskyldning især ik når det er et engangsknald så er det jo bare en eller anden tilfældig.. gravide og nybagte mødre er i min verden bare særligt fredet! Det er jo mændenes egen skyld der kommer unger.. og ja vi er ikke særlig lækre og sexede med ammebh, mælk og gylp alle vegne og monster blødning og ømt underliv.. men det er jo naturens gang!

Og det er ikke meningen at vi kvinder midt i alt det også skal forsvare vores dobbeltseng..

Undskyld min hidsighed.. synes bare det er mega urimeligt at stille dig i den situation..

06-02-2012
Mariamum
Mariamum

Det var et hårdt slag og han ved godt hvor ondt han har gjort mig :( har grædt i lange baner og har lyst til at græde endnu mere, men lige nu har jeg to syge piger som har brug for deres mor. Men øv hvor er jeg knust

06-02-2012
Mjensen
Mjensen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...