3/3 er jo en lørdag... Kan det passe med gastroskopi??

Jeg kommer lige til at se at d. 3/3 er en lørdag og det er jo den dato jeg pr telefon har fået at vide min datter skal have foretaget gastroskopi. Kan det passe de foretager planlagte undersøgelser i weekenden? Da jeg var på ortopædkirurgisk afd. var der kun akutte operationer i weekenderne. Så nu glæder jeg mig da til det brev kommer så jeg kan se det på skrift, for jeg synes lige det virker underligt.

06-02-2012
heidibuhl
heidibuhl

Hmmm??? Nu har jeg lige snakket med diabetesambulatoriet fordi vi har haft høje bs efter vi har ændret i insulinen, så jeg hørte lige om det kunne passe at det var en lørdag vi skulle til gastroskopi.

Det mente sygeplejersken absolut ikke det kunne, men hun kunne slet ikke se nogen steder at min datter skulle have fået en tid.

hmmm gad vide om det er en dato de har slynget ud for at lukke kæften på mig?? :-DDD

Mon dog, men må lige have fat i vores sædvanlige sygeplejerske, som var hende der sagde tiden og høre om jeg har hørt rigtigt. Det undrer mig også at jeg stadig ikke har fået noget brev når det var i fredags at jeg fik tiden oplyst og besked om at der var brev på vej.

06-02-2012
heidibuhl
heidibuhl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...