en far som er imod...

Jeg står i den situation, at faderen til mit barn, bare er imod alt der bliver gjort omkring barnedåbet..  jeg har fået lavet nogle virkelig søde indbydelser hvorpå der står Tobias Liam på forsiden, som barnet skal hedde... han vil nu have at der kun står Tobias på hans del, da han ikke har tænkt sig at kalde ham Liam også... det var jo min ide, at han skal hedde det.. Nu vil han så heller ikke have at hans del skal have ønskeseddel, da det er noget mærkeligt noget, og det med gaver, behøver et barn ikke at få.. Skal lige siges, at jeg lider af en efterfødsels depression, og at dette bestemt ikke gør det bedre... Jeg er ikke sammen med barnets far, og har ikke været det, siden jeg var 3 måneder henne..   Hvad ville i gøre i min situation?

06-02-2012
nagel
nagel

Aricana:

Ja, det er nok sværere for end mor at sætte sig ind i det, end for en far...

Han er blevet spurgt med hensyn til invitationerne.. og vi har også kunne snakke om det hele, og er blevet enige om det hele... men nu en måned før, så er der intet der er godt nok....

 

 

Michelle:

Jeg skal nok skrive hvordan det hele er gået.. :-)

07-02-2012
nagel
nagel

Kommentarerne er fjernet af en administrator. Læs vores adfærdskodeks, hvis du vil vide mere.

07-02-2012
nagel
nagel

Kommentarerne er fjernet af en administrator. Læs vores adfærdskodeks, hvis du vil vide mere.

07-02-2012
nagel
nagel

Hej Michelle

Tusind tak for alle de gode råd... :-)

Han har sagt til mig, at han ikke savner vores søn, og at han kommer for at se ham, for at gøre mig glad... han har skrevet under på at han er faderen, så vi har fælles forældremyndighed..

Men sådan som tingene ser ud nu, så vil jeg bare gerne holde barnedåbet uden ham, og hans gæster... Jeg ser hans forældre og søskende, og har faktisk et tæt forhold til dem... Da han ikke ser dem mere end højst nødvendigt.. så de ser Tobias Liam igennem mig..
Jeg ved at de ville kunne forstå at jeg vælger at holde dåben uden ham... og at de vil støtte mig, uanset hvad jeg vælger at gøre... jeg føler bare at jeg har behov for at gøre noget for mig selv nu, og eftersom jeg ikke kan overskue diskusion på diskusion med min eks. vil jeg bare rigtig gerne finde ud af, om han har nogen rettigheder mht. dåben..

Jeg ved at han ikke må have ham sovende før han er 1 år... hvilket også passer mig fint, for det at være far, er bestemt ikke noget han gider eller kan finde ud af... selvfølgelig skal man lære det, men man må da have lidt intiutioner... Han sad med ham for en uge siden.. Tobias Liam falder så i søvn i hans arme, og han lægger ham på sofaen i hans dyne... helt fint tænker jeg, det gør jeg også selv... Han vågner så efter 2 timer, og begynder at græde.. han er bare så sulten.. så jeg laver en flaske og sætter på sofabordet foran min eks... men han gør ikke noget.. sidder bare og kigger på Tobias Liam.. jeg vælger at gå ud af stuen, og lade ham klare det.,. jeg siger til ham på vej ud af rummet, at han er sulten og skal have noget mad... 

efter et par minutters gråd, går jeg ind i stuen igen, og min eks sidder som han gjorde da jeg gik, og Tobias Liam ligger stadig og græder.. jeg siger til ham med en fast stemme, at han er sulten og han svare : Nåhh, det sagde du godt. men han skal jo ikke have opmærksomhed lige med det samme, han skal lære at vente lidt... 

Jeg blev så sur, og sagde at det var en lille baby.. og at han skulle have opmærksomhed og mad, når han kaldte på det.. det er sq ikke nu, at han skal begynde at diciplinere... og da slet ikke på den måde.. det endte med, at jeg selv gav ham mad, og at min eks gik..

Det er sådanne ting jeg også kæmper med.. og da jeg allerede har en datter på 4 år, fra et andet forhold.. ved jeg hvordan det kan være for en mand.. men har aldrig oplevet noget som dette før...

06-02-2012
nagel
nagel

Han har ikke vist særlig meget interesse for ham, siden han blev født, og alt skal gøres op i kroner og øre... og jeg skal høre på, hvor meget han har købt til ham.. han har brugt 700 kr, hvilket han synes er rigtig mange penge.. åbenbart..

Vi skal holde barnedåben sammen.. men overvejer nu, at jeg holder den alene.. har i hvert fald tænkt mig at ringe til statsamtet og høre hvad hans rettigheder er ifh. til barnedåben..
Er bare så ked af, at han skal modarbejde mig.. ville jo gerne have at vi kunne få det til at fungere...

 

Hvis i ved hvilke rettigheder han har.. må i meget gerne dele dem med mig..

Tak ;-)

06-02-2012
nagel
nagel
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...