småtspisende gravid!

Hej alle! Er der andre end mig der har svært ved at spise under deres graviditet? Jeg er ved at være rigtig træt af kvalme og at jeg hele tiden skal lede efter mad jeg faktisk kan spise.. jeg er nu lige kommet i uge 17 og det bekymrer mig virkelig meget at jeg stadig har kvalme og er småtspisende.. jeg kan ikke lide kød mere og det jeg så får spist er vist ikke det sundeste! Jeg er god til morgenmad ellers går det næsten altid ad h til.. er ved at blive skør!! Vil jo kun det lille pus i maven det allerbedste! Ved ikke lige hvad det her indlæg er.. men havde bare brug for at få lidt frustrationer ud tror jeg.. suk! - Malene

06-02-2012
Pussar
Pussar

Tusind tak :-) Ja må da også indrømme at jeg er nervøs.. Men håber alt er som det skal være.. Og at man kan se kønnet.. :-) God scanning til dig også! :-)

07-02-2012
Pussar
Pussar

TeaChristine: Wow det er da fedt at baby alligevel er stor :-) fantastisk :-) jeg må prøve at være mindre bekymret.. Skal til scanning om 4 uger igen så jeg glæder mig!!!!

07-02-2012
Pussar
Pussar

Hej pieces! Du lyder til at have haft det noget værre end mig.. godt den akupunkturhjalp dig! Jeg har heldigvis ikke kastet op men har haft rigtig meget kvalme.. og tak for rådet :) det vil Jeg helt sikkert snakke med min jordemoder om!

06-02-2012
Pussar
Pussar

Kvile! Det du afskrives er som at beskrive hvordan jeg har det.. det er akkurat sådan min hverdag er..! Hader kød og aftensmad.. og vågner også tit om natten..:)

06-02-2012
Pussar
Pussar

Åh jeg burde investere i en blender.. tror smooties er godt..tusind tak for dit svar "johannesmor" det er altså rart at andre kan berolige én bare et kort øjeblik.. det er godt at læse om andres oplevelser i deres graviditet!
det er første gang jeg er gravid og er bare bekymret næsten konstant.. de dage hvor jeg spiser okay bliver jeg bare helt stolt.. hvor åndssvagt! men er seriøst ved at blive sindssyg :) alt varmt mad kan jeg godt droppe for jeg sidder bare og får kvalme af at kigge på det.. så jeg spiser meget usundt men heldigvis også lidt frugt og grønt.. ja i går kunne jeg kværne en hel pose popcorn.. flot! Men det var det der gled ned..

06-02-2012
Pussar
Pussar

Jeg har selv haft problemer med appetitten i starten af graviditeten, men vist ikke så slemt som du, og jeg er ved at være ovre det (er også i uge 17).

Jeg har heller ikke haft problemer med morgenmaden, men jo længere op ad dagen jo mindre appetit - og værst til aftensmad. Har simpelthen ikke haft lyst til noget, men tvunget mig til at spise en smule. Ikke det sjoveste, men det har virket

Desuden har jeg sørget for at spise god morgenmad og så meget jeg kunne og i løbet af dagen er jeg simpelthen gået efter den mindste lyst til noget. Det har især været cup soup med Tomat fra Knorr og frugt. Det er bare med at finde de ting man kan have lyst til og selvfølgelig gerne så sundt som muligt

havde det på samme måde i min første graviditet også.

Håber snart at du kommer over det!

06-02-2012
Lilleskor
Lilleskor

Ja det har jeg.. det eneste de siger er at jeg skal prøve.. og det er jo det Jeg gør hver dag.. jordemoderen siger at jeg bare skal have noget mad og hvis det betyder is eller andet så må det være sådan.. men hold op hvor er det træt når man plejer at elske mad!

06-02-2012
Pussar
Pussar

Har du prøvet at snakke med din læge eller jordemoder om det..... det vil jeg mene vil være det smarteste.... så både du og den lille får alt det i har behov for

06-02-2012
forte
forte
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...