Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Panodil hot

Har I prøvet det? Jeg sendte lige min mand af sted efter panodil brus, da jeg har hovedpine og - jeg ikke er en sluger! ;) Det havde de åbenbart ikke, så han kom i stedet hjem med 10 breve panodil hot. Det skal opløses i kogende vand, har farve og smag af solbær samt meget kraftig smag af mentol. Det var godt nok noget af en speciel oplevelse. De kunne måske være fine nok, hvis man er forkølet, men lige nu ville jeg nu hellere have haft de almindelig brus ...

06-02-2012
Lofl f
Lofl f

Øv, Kamilla, det er hårdt at være allergiker!

Min mand vil også hellere have pamol, de virker bedre på ham. Jeg har ikke noget forhold til de forskellige mærker, jeg køber bare oftest panodil, fordi det er dem, jeg i sin tid blev introduceret for hjemme (nu lyder det som om, at vi fik piller stykket i munden hver dag - det er heldigvis ikke tilfældet. Men da jeg fik menstruation og dertilhørende smerter, fik jeg nogle gange panodiler af min mor)

07-02-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg har siddet stille siden jeg drak det. Det er mest når jeg bevæger mig, at det dunker i hovedet, så jeg ved ikke om det har hjulpet.

Men det er ikke lige som piller, man bare lige sluger så snart man mærker behovet. Her skal man koge vand, putte pulveret i og så vente til det har kølet af.

Dejligt at pillerne hjalp på din hovedpine, Hovslund. :)

06-02-2012
Lofl f
Lofl f

Haha! Vi har faktisk en pakke med børnepanodil til rumpen. Ved dog ikke om de efterhånden er for gamle. Vi købte dem for et års tid siden, da Mathias var blevet opereret, men det er aldrig lykkedes os at give ham nogen.

Jeg har drukket det (meste) af koppen, og det må jo gøre det for nu.

Jeg anede heller ikke man kunne få pulver, jeg har aldrig hørt om det før. Han bad om Panodil Brus i kiosken i Kvickly, men det var det, de kunne tilbyde. Vi skal vist på apoteket og havde rigtige brustabletter. Mærket er jeg ligeglad med, så længe man ikke tvinges til at drikke varm saft.

Og tak for ønskerne om god bedring forresten.

06-02-2012
Lofl f
Lofl f

okay, så gemmer jeg resten til en gang jeg er forkølet. Og så skal vi have købt nogle almindelige nogen til hovedpiner.

Anja: jeg synes det sviger i øjnene, når jeg drikker det. Men vi har vel forskellig smertetærskel, og jeg tænker også, at det måske er rart med mentol, når man er har ondt i halsen.

06-02-2012
Lofl f
Lofl f

Uhh det er, som du skriver, rigtig godt når man er forkølet. Men er det bare hovedpine vil jeg nu også helst have noget almindeligt.

God bedring

06-02-2012
Perlemus1
Perlemus1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...