Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Påkørt!

Da jeg kom hjem fra job i dag, ville jeg lige køre ned og handle inden jeg hentede drengene i børnehaven. Men så langt nåede jeg ikke, før en bil kørte ind i siden på min bil. På en sidevej holdt en bil tilbage for mig. Men bag denne bil kom der pludselig en anden bil, som "overhalede" den forreste bil, overskred den ubetingede vigepligt og kørte direkte ind i siden på mig. Fuck hvor blev jeg forskrækket! Tænk hvis jeg HAVDE hentet drengene, så de havde været med i bilen. Puha den tanke har jeg haft våde øjne af mange gange siden det skete i eftermiddags. "Heldigvis" skete det lige udenfor nogle venners hus, så de kom med det samme ud til mig. Jeg fik udvekslet navn, nr osv med ham der var kørt ind i mig og han erkendte at han havde hele skylden. Manden i den forreste bil kom også ud og meldte sig som vidne. Tror nu ikke at han finder på at stikke af fra ansvaret, men man ved jo aldrig... Nu sover alle børn (har været nede og kigge til dem, nusse og kysse dem 3-4 gange). Men nøj hvor kunne jeg godt bruge mandens arme omkring mig. Og dog... for når de kommer omkring mig imorgen formiddag (når han kommer hjem fra døgnvagt), bryder jeg nok helt sammen. Har lidt ondt i nakken/ryggen og nu også hovedet. Men om det er fordi jeg har småtudet mange gange siden kl 16.20 er jo ikke til at vide. Har talt med vagtlægen, som gerne vil tjekke mig, men da jeg jo ikke kan tage til vagtlæge med 3 børn under armen, sagde han god for at jeg bare tager til egen læge imorgen. De kan jo ikke gøre noget alligevel, men det er nok vigtigt at der bliver skrevet et journalnotat på det, i fald der bliver problemer med det senere. Har lige på bedste libero-doktor manér trøstet mig med en hjemmebagt hindbærsnitte - den allersidste, så nu håber jeg at det var nok til at "vende bøtten" komme ud af forskrækkelsen. Er faktisk lidt rystet over HVOR rystet og forskrækket jeg er.  

06-02-2012
Muster
Muster

Har nu været ved lægen. Har ingen "skader", men har hovedpine, muskelspændinger i ryg og nakke og lidt kraftnedsættelse i højre arm. Er blevet beordret til at blive hjemme et par dage, gå et par ture og få rørt kroppen og ellers bare slappe af.

Er stadig lidt forskrækket og har lidt "ondt i maven" over det. Har overladt alt det praktiske med forsikring, lånebil, osv til min mand, som nusser og pusser om mig i dag nu hvor han er kommet hjem fra døgnvagt.

07-02-2012
Muster
Muster

Aah soedeste Inge, som jeg skrev paa FB, hvor er jeg glad for der ikke skete noget med dig.

Tag du hellere til laegen idag, bare for en su=ikkerheds skyld :)

 

Kys til dig

07-02-2012
schweizmor
schweizmor

Føj, en forskrækkelse! :(

06-02-2012
Lofl f
Lofl f

Du har da - trods alt - været heldig. Men klart er det en rystende oplevelse.
Prøv at lade være med alt for meget "Hvad nu hvis..". Det kommer der ikke noget godt ud af (med mindre det var "hvad nu hvis jeg en dag vandt i Lotto" og andre positive drømmerier). Og som Hovslund siger: op på hesten igen, så du lige kan holde fast i at det er helt normalt at køre i bil og der (næsten) aldrig sker noget.

Kram

06-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

De har fået masser af kram og givet mig masser af kram. "Er du ked af det igen mor?" spurgte de om flere gange, hvortil jeg svarede at jeg var lidt forskrækket og derfor kom til at græde lidt , men at jeg godt kunne bruge et knus.

Jeg var ude at køre med det samme. Lånte en bil af vores venner, så jeg kunne hente drengene og aflevere dem imorgen tidlig. Jeg har også fået lov til at låne den til at køre på job i imorgen, men må hellere komme til lægen i stedet for.

06-02-2012
Muster
Muster

Nej lige præcis Hanne. Puha så bange de ville være blevet.

06-02-2012
Muster
Muster

Pyyye for en forskrækkelse :-( Håber du kommer dig hurtigt.... Kram :-)

06-02-2012
haagen1
haagen1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...