Mærke liv - hvor ofte?

Ja, sitiuationen er den at jeg det sidste 1½ døgn har mærket en del mindre liv. :( Vi kan selvfølgelig ikke lade være med at blive bekymret. MEN - hvad skal man lige reagere på og hvornår, jeg er sikker på vores historie er "med os" i den forstand at vi nok er hurtigere urolig. Jeg fik 2-3 spark fra morgenen og så blev der ro.. Igår var sparkene ikke ret kraftige og ikke så ofte som de plejer at være.. men så længe man har mærket den lille er det vel "ok"? Mette 25+0

07-02-2012
Minnie83
Minnie83

Dejligt at alt var i den skønneste orden og at han har det godt :)

Men netop som de sagde deroppe, så ER det vigtigt at reagere på mindre liv!! Har man først prøvet alle de råd der nu er for at få den bette til at sparke og intet virker, så ring... Taler af bitter erfaring!!

Skønt med et lille barselsbesøg, det gør altid ens dag lidt bedre :)

07-02-2012
Basse30
Basse30

helt sikkert.. de sagde at det ikke var nok jeg havde fået 2 spark om morgenen og måske 2 om aftenen.. han skulle have nogle perioder han var vågen i, og det lød det ikke til at jeg havde kunnet mærke ordentligt de sidste 3 dage...

07-02-2012
Minnie83
Minnie83

Det gik godt.. hans hjertelyd og puls var fin, men det var fint vi havde kontaktet dem,da det var for lidt jeg havde mærket ham. Jeg havde dog hvide blodlegmer i urinen og det skulle sendes til dyrkning.

De mener han har vendt mod ryggen i sine vågne perioder og jeg derfor ikke har mærket ham. MEn gjorde han nummeret igen og jeg ikke mærkede ham igen i længere tid skulle vi bare komme igen.

så gik vi lige 5 stuer længere ned, hvor et vennepar lå med deres nyfødte.. hun fødte igår ;) sød lille pige...

07-02-2012
Minnie83
Minnie83

Hvordan gik det? :)

07-02-2012
Basse30
Basse30

Jeg syntes det er fint i bliver tjekket og self. Er alt okey :) Det er bedre at blive tjekke en gang for meget og tro mig jeg er ikke typen der render og bliver tjekket hele tiden, men den ene gang jeg gjorde det, var det også yderst nødvendigt..

Så afsted med dig, så du også kan få ro i sindet :)

Giv lige en tilbagemeldig :))

07-02-2012
Basse30
Basse30

Nå - jeg kan næsten ikke povokere ham til spark så.. vi her hjemme blev enig om at spørge os til råds og ringede til en jordemor og forklarede hvordan det hang sammen og vi ikke troede det var akut, men vi var meget i tvivl om hvor meget jeg skulle mærke og hvornår vi skulle reagerer..

Vi skal komme kl 15 og få lavet en undersøgelse af hjertelyden osv. på sygehuset. Hun sagde det var fint jeg havde mærket ham, men når det var så meget mindre over så lang tid, ville de gerne lige tjekke for en sikkerheds skyld. men fint at blive undersøgt..

07-02-2012
Minnie83
Minnie83

Dejligt!! :-D

07-02-2012
Pussar
Pussar

Mange tak for jeres svar..

Man skulle tro han vidste jeg havde skrevet -  han har lige sparket stille en 5-6 gange. Puha.. jaja.. man skal bare snakke om solen :) og 2 store spark.. så er ikke urolig  længere... var nok lidt for hurtig..

07-02-2012
Minnie83
Minnie83

lig dig ned og drik et koldt stort grads isvand og puf lidt til mave, så skal du på en time have mærkede han 10 gange, hvis ikke du mærker så mange gange så ring til føde gangen..

07-02-2012
maihh
maihh

Men kan godt forstå du er lidt nervøs.. har fulgt lidt med i jeres historie.. Hvis du bliver for bekymret synes jeg da du skal ringe.. hellere en gang for meget end en for lidt :-)

07-02-2012
Pussar
Pussar

Jeg fik at vide at man SKAL mærke liv hver dag efter uge 24. Prøv at ligge dig ned og slappe af.. nogle gange har man lidt travlt og er optaget af andre ting.. Ellers prøv at "prikke" lidt til baby.. Eller isvand.. Alt dette har jeg fået at vide af jordemoder og hvis det overstående ikke virker skal du kontakte fødegangen.. Den har nok bare en off dag men prøv.. kram!

07-02-2012
Pussar
Pussar
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...