forberedelse til operation

hvordan forbereder jeg bedst magnus på 4 på at han skal opereses?? han skla i fuld narkose, vi skal møde kl 9 og snakke med kirug og narkoselæge og derefter skal han oprereres, så det er jo længe han ikke må spise eller drikke. kom gerne med alle jeres gode råd..

07-02-2012
trunte86
trunte86
Barn på 3 år og 2 måneder

Jeg tror, at han er for lille til at forholde sig til, hvad han fejler, og hvad der skal ske. Måske skal du bare sige, at han skal snakke med lægen, og så skal have have en lur, men at du sidder og holder i hånd (såfremt du har fået lov at være hos ham, når han skal sederes). Jeg vil dog vente, indtil dagen før, så han ikke får tænkt så meget over det.

Det er den metode, som jeg har brugt :)

08-02-2012
tulle97
tulle97

da han blev født sad hans urinrør forkert, blev opereter så 14 mdr.  men der komme urin ud i det ar der er fra da han blev opereret så det lille hul skal lige lukkes og så er hans forhud for snæver så det bliver lige ordent samme tid.

08-02-2012
trunte86
trunte86

Når der er så lang tid til, så ville jeg i hvert fald (hvis jeg var dig) vente med at forberede ham. Børns tidshorisont er ikke så stor som vores. Det kender vi jo allesammen fra f.eks. ventetiden på jul og fødselsdag.

Hvad skal han i øvrigt opereres for?

08-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

tak for svar.. nej han er ikke blevet opereret i dag, det er først den 15 marts.

08-02-2012
trunte86
trunte86

Godmorgen :-)

Er det idag, han skal opereres? For så er det jo for sent..

Det er rigtigt at de store forklaringer ikke er gode for de små. De har allermest brug for at vide at mor er der :-)

Det med at faste er ikke så svært som man tror. Hvis det er helt slemt og han vågner tidligt og er rastløs, så tag varmt tøj på og gå en tur med ham, f.eks. nede i anlægget (men lad være med at fodre ænder!). Vær solidarisk med ham og udsæt ham ikke for lugten af kaffe osv. Det kan være rigtig ubehageligt, når man er sulten.
Nu ved jeg ikke om I kører i bil eller tager toget. Men hvis I kører i bil kan I køre i ekstra god tid og tage landevejen. Det kan også slå tid ihjel.

Ellers er det 'bare' at fortælle ham om de søde sygeplejersker og om alt det spændende, der skal ske. Hvis I selv bevarer roen og tager det hele med lidt godt humør, så smitter det også af på barnet :-)

Knus

 

PS. Har selv lige fået min opereret

 

08-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Er der slet ikke nogle der har nogle råd?

07-02-2012
trunte86
trunte86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...