Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gyngestativ og/eller andet i haven?

Hvad har I af gyngestativ, rutchebanen m.m. til Jeres små poder på 2 år (til juni)? Vi har en sandkasse, men vil jo gerne udvidde lidt her til foråret. Anbefalinger velkomne ;o)

07-02-2012
Pumba66
Pumba66

Takker mange gange for "et kig" i Jeres haver som har givet mig meget inspiration ;o)

09-02-2012
Pumba66
Pumba66

Vi har en stor sandkasse lavet i et gl. bed med høje kanter og masser af sand til at grave i da en sandkasse ikke er stor hvis man gerne vil grave med maskiner i sandet og også selv være der.

Så har vi et lille plastik legehus, en stor flisebelagt plads til at køre scooter mm. på, en lille plastik rutsjebane og et stort legetårn med 2 gynger (kan nemt skiftes til sansegynge) og klatretårn med rutsjebane og en lille hule underneden. Selve tårnet er fra Jungle Gym. men i stedet for den sandkasse som de viser under tårnet, har vi lavet en lille hule.

Ja og har netop købt et legetårn mere til vores andet hus / sommerhus som pt. er sat 1000 kr. ned på Coop´s hjemmeside og her har vi også en stor sandkasse som vi selv har lavet med masser af plads til at grave i. Pt. er der også en gynge og et klatretov i et gammelt æbletræ, men de kommer væk når legetårnet kommer op.

07-02-2012
IreneI
IreneI
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...