Har jeg grund til at være jarlou..??

hej alle i dejlige libero damer.. jeg har lige fået en vidunderlig dejlig kæreste.. han er så perfekt og han viser mig virkelig hvor meget han elsker mig.. og jeg er virkelig forelsket i ham.. og jeg er mega populær i hans familie (af dem jeg har mødt).. Men han har en fejl og det er at han bor sammen i en MEGET lille lejlighed sammen med hans x-kæreste og de sover i samme seng.. ikk nok med det spiser de ved hendes forældre rimelig tit og han er os en slags stedfar for hendes barn.. tror på ham når han siger at han ikk har noget kørende med hende.. jeg snakked nemlig med hans mor om det og hun forstod godt min bekymring men hun garantered mig at der ikk forgår noget mellem ham og hende x'en.. det er noget med at han havde tilbudt hende at bo der indtil hun fandt sit eget men hun er lidt doven.. og så blander hende x'en sig ekstremt meget i hans og mit forhold.. hun har enda bedt om at han skulle optage når vi havde sex så hun kunne se det.. Min kæreste og hende x'en er altid op og skændes.. føler (selvom jeg har lyst) at jeg ikk rigtig ska blande mig om hun bor der eller ej eller om de sover sammen el. ej men han er jo MIN kæreste.. men har jeg nogen grund til at være jarlou.. hva ville i gøre i min situation..??   Knuz en meget fortvivlet Trampermor

07-02-2012
trampermor
trampermor

har jeg overvejet og det mener jeg han er.. 3

08-02-2012
trampermor
trampermor

Hvis jeg var dig,  ville jeg nok overveje om han er det værd....

08-02-2012
nagel
nagel

han kan kun sove her hver anden uge for jeg vil gerne vente med at han skal mine børn indtil jeg er 200 % sikker på det her forhold.. hun har hjemme ved sine forældre.. og hun har vist kun sit barn i nogle timer hvis jeg har forstået rigtigt.. men nu har jeg konfrotered ham med det og han sagde at self havde jeg noget at sku ha sagt og at han vil smide hende ud for han vil hellere miste hende end mig.. :') er fakta ret lettet..

08-02-2012
trampermor
trampermor

de bor i en meget lille kolegie (staves) størelse værelse.. der er ikk nogen sofa.. fik ikk engang snakket med ham idag for han kom ikk idag.. :(

08-02-2012
trampermor
trampermor

har spurgt ham hva han ville sige til hvis det var mig der sov sammen med min x hver dag og han svared at han ville eksplodere.. ved ikk hvordan jeg skal formulere det rigtigt til ham uden og virke som en krævende hissigprop.. men ser ham imorgen vi arb. nemlig samme sted så må jeg jo hive op i galoshen og pointere det..

07-02-2012
trampermor
trampermor

jeg er os mange ved at fortælle min ærlig menning til ham men vil jo heller ikk være den der nye kæreste der kræver en helveds mass.. han siger selv at han selv godt ved det er forkert.. tro at jeg finder mig i det fordi jeg er for bange for at miste ham.. har jo ikk noget imod at hun bor der (midlertiddigt) men det er nok det der med at de sover i samme seng der gør mig meget usikkker.. og lige præsis med det at det virker som om hun ikk er helt færdig med ham så stoler jeg jo heller ikk på hva hun kunn finde på f.eks når han sover.. om hun røre ved ham, om hun tjekker hans facebook eller hans beskeder.. om hun kunne finde på at tag den så langt ud at hun ville skrive som ham på hans tlf til mig at "nu slår jeg op" hun bekymre mig..

07-02-2012
trampermor
trampermor

håber jeg os :)

det er mere ham der brokker sig over at hun ska kraftedme ikk blande sig (hans ord ikk mine :D)

07-02-2012
trampermor
trampermor

det er os det jeg har på fornemmelsen.. og hvis det ikk var fordi vi lige er begyndt at komm sammen og jeg gerne vil ha vi tar det stille og roligt f.eks med at han skal møde mine drenge så ville jeg med glæde ha at han flytted hjem til mig..

07-02-2012
trampermor
trampermor

nu snakked jeg jo med hans mor og hun sagde at hvis han ikk tar sig sammen og siger noget til hende så skull hun nok gøre det.. x'en tjekker åbenbart os hans tlf og hun flipped fuldstændig ud da hun fandt ud af vi begyndte at komm sammen da hun så at han skrev skat til mig.. Hun har altid en kommentar til når han ska hjem til mig.. det er 1 år siden de gik fra hinanden og hva jeg har hørt var hun ikk en særlig go kæreste og hendes familie var heller ikk særlig søde overfor ham..

det der os kan pisse mig lidt af er at han er så jarlou over at mig og min x (som os er far til mine børn) snakker så utrolig godt sammen og at jeg har mange drengevenner men jeg sover sq da ikk sammen med dem..

07-02-2012
trampermor
trampermor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...