Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hvad ved I om infektionstal?

Jeg har i dag været forbi lægen i dag, da min datter og jeg selv hoster og pruster om kap.. Lægen lyttede og kunne høre lidt på den ene lunge. Hun tjekkede så mit infektionstal, som var forhøjet. ( det har det været i over 6 mdr.) Hun var overrasket over at se, at mit infektionstal ikke har været normalt, meget længe og gav mig så penicillin/antibiotika mod kold lungebetændelse. Og en besked om at komme igen om 14 dage. hvis mit infektionstal stadig er forhøjet, så skal jeg ha taget en masse prøver.. Nu tænker jeg lidt.. Hvor vigtigt er det skide tal. man kan gå 6mdr tilbage i min journal, hvor tallet ikke har været normalt. og jeg kan selv huske flere episoder før det, hvor tallet heller ikke har været helt der nede hvor de var tilfredse... Men hvorfor er det så pludselig vigtigt nu? bør jeg være bekymret. Tallet svinger mellem 30 og 50, så det er vist ikke vildt alarmerende? Men tænker alligevel om jeg skal være bekymret?

08-02-2012
MissRock
MissRock

tak for jeres svar.. Jeg har selv fået læst lidt om det og kan se,at der kan være mange ting der spiller ind.. 

Lige i øjeblikket har jeg jo så åbenbart kold lungebetændelse, jeg lider af astma og er rent psykisk, temmelig sårbar for tiden,så det kan alt sammen ha indflydelse på mit imunforsvar.. 

Men ja,det har som sagt været galt længe, og jeg har ikke følt mig 100% rask siden jeg havde en lungebetændelse under min graviditet, som varede i 2 mdr. tilbage i januar 2010.. Jeg har faktisk været syg, enormt mange gange siden da..

Men håber da at jeg blir rigtig frisk efter den her omgang antibiotika, for det er da lidt fladt og rende rundt og være lidt små-sløj hele tiden..

09-02-2012
MissRock
MissRock

Jeg ved ikke rigtig noget om det men sidst jeg var til lægen og få det målt kom sekratæren ind og sagde at den var på 56 hvor efter lægen svarede "ja det tænkte jeg nok hun ligner jo lort" tak tak kære læge.. og så var det bare hjem i seng med mig!

08-02-2012
Addie
Addie

Infektionstal skal være under 10..

Men det kommer nok an på så meget..

Da jeg i 2008 var indlagt med bugspytkirtelbetændelse, fik jeg af vide at infektionstal skulle ligge under 10 og mine var langt over 2000...

08-02-2012
nettenus21
nettenus21

Er der ikke noget med at tallet skal være under 10?
For så er 30 da temmelig højt?

08-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...