Hvad sker der så nu ? (p-pille stop)

Jeg har taget p-piller i over 15 år - kun afbrudt af 2 graviditeter. Jeg er blivet gravid i samme måned som jeg er stoppet med p-pillerne så har ikke prøvet at stoppe uden at blive gravid med det samme.' Nu vil jeg så stoppe uden at jeg skal være gravid. Jeg skulle tage den første pille i en ny pakke i dag. Det undlader jeg så. Kan jeg så forvente en menstruation om en lille måneds tid ? Eller går der kortere/længere tid ? Hvor længe kan jeg forvente der går inden det bliver regelmæssigt ? Jeg var ellers af den mening at al den debat om risikoen ved p-piller var noget pjat. Men har snakket med en veninde som er uddannet sygeplejerske med flere overbygninger og hun siger jeg skal smide p-pillerne langt væk. Hun er en meget klog dame som jeg lytter meget til. Så nu vil jeg prøve livet uden p-piller... Så manden må tage en hat på i stedet - i hvert fald indtil videre.

08-02-2012
h76
h76

Jeg tænkte også på spiralen. Ganske vist kan den give lidt kraftigere menstruationer, men den er til gengæld temmelig 'økologisk' OG billig :-)

 

09-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

heidi36: Var det pga p-pillerne du fik en blodprop ? Hvilken slags p-piller var det ? Jeg ved godt at det er et forholdsvis lille indgreb at blive steriliseret men vi er "kun" 35 år og man ved jo aldrig hvad fremtiden bringer. Selv skal jeg ikke have flere børn, men skulle vi nu blive skilt kunne det jo være at min mand fandt sig en anden som gerne ville have børn.

08-02-2012
h76
h76

cboye: Havde du også regelmæssig menstruation før du begyndte på p-piller ? Jeg mindes nemlig at min kom lidt som vinden blæste...og gør den det igen så hopper jeg altså på p-pillerne igen - bare 2. generations i stedet. Men jeg ved ikke hvor lang tid jeg skal give kroppen en chance for netop at lave regelmæssige menstruationer. Det er jo mange år siden den sidst har prøvet det :-)

08-02-2012
h76
h76

Nej, det er selvfølgelig svært at sige hvordan min krop reagerer men var nysgerrig efter hvordan det var gået hos jer.

Min mand tør slet ikke lægge sig under kniven så det er vist udelukket :-) Hvad vi ellers lige gør på lang sigt ved jeg ikke pt. Måske jeg tager en snak med lægen om det.

08-02-2012
h76
h76
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...