Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Liberos gamle amme-bh

Hej allesammen :) Jeg har forgæves forsøgt at finde ud af, hvor henne man kan købe liberos amme-bh'er som jeg købte da min søn var lille. Nu har jeg så fået en datter og er kommet til at ødelægge den ene, da den blev vasket på 60C (øv) Jeg synes de er fantastiske at ha på om natten og kommer nærmest ikke ud af dem igen, da de sidder perfekt. Jeg har prøvet andre, men de var overhovedet ikke behagelige - strammer alle de forkerte steder, o.s.v. - så jeg vil så gerne købe nogle nye af libero slagsen. Derfor vil jeg gerne vide om der er nogen der ved, hvor man kan skaffe dem henne. Mvh Maria

08-02-2012
MariaS1
MariaS1
Barn på 3 år og 3 måneder

1000 tak for jeres svar :)

Det er godt nok længe siden, jeg har været herinde :) Nu har jeg nærmest ikke brug for at sove med ammeindlæg længere. Jeg har også kigget hele liberosiden igennem og kunne ikke finde dem. Nu vil jeg prøve at kigge igen, og håber på bedre held denne gang.

Mvh

Maria

17-04-2012
MariaS1
MariaS1

jeg tager lige mit svar i mig igen...........

Jeg var lige inde at kigge på dem og de har jo allerede omregnet størrelsen så du skal bare vælge den størrelse du plejer.........

23-02-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 8 måneder

Søkoen så ville jeg vælge c skålen........

Jeg bruger normalt en A skål,men når mælken løber til, har jeg brugt en c skål:)

23-02-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 8 måneder

Jeg har også brugt dem og har stadigvæk 1 ud af 2 tilbage,men ville da rigtig gerne have fingerne i en eller 2 mere,til natte brug:)

23-02-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 8 måneder

jeg er også på jagt efter liberos amme bh, men kan ikke finde den nogle steder. Jeg kan heller ikke finde den i liberoshoppen. Så hvor kan man finde den??

23-02-2012
Monkan82
Monkan82

Jeg har lige set godt efter på billedet og det ligner den samme, som jeg havde engang. Dengang var der dog ikke sløjfe på og den kunne vist også kun fås i hvid.
Og så kostede den kun 50,- Det var gode tider dengang!

Men den er i hvert fald stadig billig. Er der noget her der har prøvet den i nyere udgave og kan fortælle om det så også er den superbløde og lette bh, det var engang?

08-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Er det så egentlig den samme som i gamle dage?

Jeg brugte liberos med den første - det er så 12 år siden. Den var både blød og behagelig (og rigtig god til at sove i eller bare i det hele taget hjemme).

08-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...