Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

anmelde gennem advokat og nægte at give andre oplysninger? hjælp os!

jeg skal prøve gøre en LANG histore kort og forstående...  mig og min kæreste har været sammen i snart 6 år, efter 3 år flyttede vi sammen til da var ikke noget. Vi holdt indflytningsball lørdag efter indflytning, kort efter gik rygter om vi bollede alle steder (passar ikke) så blev jeg gravid 1mdr senere og da jeg var omkring 6mdr blev min kæreste anmeldt (fik ikke oplyst navn) for voldtægt, politiet gennemgik vores hjem, vores billeder, vores computer ja alt, dagen efter blev anmeldesen taget tilbage af vedkommede og vi fik hjælp til søge erstatning hvilket vi gjorde men fik ikke noget. 1 mdr senere gik det rygter om at jeg var højgravid fuld og på stoffer, passer heller ikke. Vi valgte så at flytte til min kæreste hjemby, da vi ikke trivedes og ikke havde råd til bo der.  fra jeg var gravid med første barn 7mdr til hun var født og blev gravid igen da pigen var 6 mdr til jeg havde født andengang, gik det rygter om at vi var hinanden utro heletiden, vi var fulde og skæve hjemme mens børneren var her, vi passede aldrig vores barn/børn osv.. Så da den yngste var 5 mdr blev vi anmeldt pga børnerne, nogle fagfolk kom hjem til os og her var ikke noget at bekymre sig om, og da det endnu engang var anonym anmelder kunne vi ikke gøre noget, vi forklarede dem at vi ærligt ikke gad mere, fordi det var altid NOGET efter os... Det kunne de så godt forstå, vi fik så også at vide at vi havde ingen rettigheder om det var anonymt og vi lag det så bag os.. Vi sagde så med dem, at om det sker igen så går vi til læge, SP, børnehave, familje osv. Vi fik så at vide nogle uger sener efter spurgt os før, at vi kunne gøre krav på få det vide, men om de ikke oplyste så kunne vi gå gennem politi eller advokat. vi lod det ligge, fordi vi tænkte at nu fik vi nok fred, men det skulle det ikke blive!! Vi har IGEN i dag fået indkaldelse fra dem og skal mødes med dem i morgen, vi kan endnu engang ikke få at vide pga anonym-person.  men nu sidder vi og tænker om vi kan nægte at samarbejde med dem, om de ikke vil fortælle os hvem det bliver ved med at gå på vores haler? og hvordan fungerer det om vi går gennem advokat så vi kan få at vide hvem som provekere os? vi vil meget gerne have fred, vi ønsker "kun" at anmelde vedkommede og holde os væk fram ham/hende.. det er samme person som går igennem det hele, vi har gjort krav på at få kopi af alle papirer fra anmeldeserne med hjem, da vi så har læst det hele igennem, så kan vi se at det er en det kender os rigtig godt ELLER en som spionerer os rigitig godt. Det skal så også siges at begge anmeldeser er taget tilbage dagen efter besøg..

08-02-2012
laksepige
laksepige

ja ubehageligt er det og alt andet end sjovt..

ja de siger 80% af anmeldeserne er spilt arbejde men de skal kontakte alle men at det bliver ved og så bliver taget tilbage efter besøg er ikke sjovt heller..

men de snakkede om at få det regel gennem at man kan ikke anmelde anonymt og kan ikke tage tilbage efter besøg og jeg HÅBER at det kommer igennem.

08-02-2012
laksepige
laksepige

Det er helt sikkert en ubehagelig situation i sidder i der... 
Men uanset hvad, kan det aldrig betale sig at gå imod kommunen.. om ikke andet, så er det deres arbejde at kalde jer ind, hver gang der kommer en anonym anmeldelse.. Det er jo heller ikke sikkert, at de synes det er særlig sjovt..

I kan sagtens prøve at forhøre jer hos en advokat, det kan jo være at i kan få den anonyme anmelder at vide.. men i langt de fleste tilfælde, kan det ikke lade sig gøre, og det er simpelthen fordi, at selv kommunen ikke ved det..

Ved godt at jeg nok ikke er til meget hjælp, men jeg har selv været igennem det samme, og der err desværre ikke noget at gøre...

08-02-2012
nagel
nagel
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...