Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Første Barn

Hej.  Jeg er en pige der venter barn for første gange, Jeg er utrolig bange for at miste det da jeg ikk er mere end 6 uger hende. Hvordan undgår jeg og tænke på at jeg skal passe på ikke og tabe det ??

09-02-2012
mallemus87
mallemus87

Snanne8526: Det er nemlig mine følser om igen, men ja jeg må bare se frem til imorgen hvor der skal laves følge bog, samt måske finde tid til en scanning for det er den jeg venter tid på i nu og ja jeg er ved at gå ud af mit gode skid.

23-02-2012
mallemus87
mallemus87

Christgaard: Ja man er mega nervøs, men ja nu er jeg 8uger hende og jeg har ingen tegn på blødning, kræftige smerter eller lindene. Kun den alm for for kvalme som til tider er der hele dagen, men ellers så ja har jeg det fint og glæder mig bare til de skide 12uger kommer hvor jeg kan få en scanning og vi kan få ro på det hele for så snart vi kan se den bette har det godt ja så tager vi det nok også. Men det er da kanon dejligt at den bette har det godt, men vildt at det er sket på en spiral ;) men rigitgit meget tillykke og held og lykke med jeres den første :)

 

Qnuz malene

22-02-2012
mallemus87
mallemus87

Forte: Ja man tænker nemlig utrolig meget men som min dejlige kæreste han siger til mig kan jeg kun sige vidrer for han må jo have lidt ret han siger "så længe jeg bare spiser det jeg kan og jeg har det godt har baby det også godt". Men nu er jeg jo heller ikke mere end 8+ hende :)

Men de få jeg har skrevet med her inde siger tænk posetivt også lev delvist som du altid har gjort.

 

22-02-2012
mallemus87
mallemus87

Frufangenummer: Ja det kan meget nemt ske at det er en naturligt gen der kommer og vare ved. Men ja min kæreste som er far til barnet ;) han siger så længe jeg bare spiser det jeg kan og jeg har det godt har baby det også:). Men ja han siger at når jeg når de 3 månder så er der mere ro på os alle 3 for der kommer afgørelsen om baby har det godt :)

 

22-02-2012
mallemus87
mallemus87

Tænke det sammen som dig. Er også gravid med den første. Jeg lavede nogle milepæle... Bruger dem stadig. Og har en fantastisk støtte i min familie, i særdeleshed min mand. Det har også hjulpet meget. Men ellers troen på at det nok skal gå og alt er som det skal være....
Men stort tillykke med graviditeten

21-02-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Takker meget for dit svar :). Men ja jeg går meget og tænker for jeg har hørt meget rundt omkring men ja jeg har inetet tegn på blødning eller lindene, men jeg er sulten, træt og jahar delvist hele tiden kvalme og skal tisse meget..

 

21-02-2012
mallemus87
mallemus87
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...