Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

FUCK DET HELE!!

Ja det fandme sådan jeg har det!   Jeg er så træt af at gå ledig.. Jeg er træt af at få afslag på afslag på  afslag! Jeg er træt af at have været en hårdt arbejdene kvinde - som nu må straffes fordi jeg har valgt anderledes end hvad den FUCKING regering har besluttet.. JA UNDSKYLD MIT OPSTØD! Men jeg har nu gået ledig  i snart 1 år - jeg er UNDER 25 og UDEN uddannelse og derfor kan de nu tage halvdelen af mine dagpenge fra mig, fordi jeg har været ledig en vis periode. JA jeg kan fandme godt se det fornuftige i at vi unge under 25 skal ud og have en uddannelse, og igang med arbejdslivet. Så nu der ikke plads til mig i systemet mere, jeg har selv valgt at tage mit valg om familie, villa og volvo.. Jeg er arrig, frustreret og ked af det - jeg magter det ikke mere.   Har jeg stødt nogen er jeg lige nu ret ligeglad - jeg er gal og har ikke brug for en hammer i hovedet!   Julie som har brug for luuuft!

09-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Baby på 15 måneder

Når du nu søger aktivt, så kan jeg godt forstå, at du bliver frustreret, afslag på afslag er bare så demotiverende.

 

Mht. din økonomiske situation, så kan det være, at du kan få supplerende kontanthjælp, om ikke andet så når i flytter fra hinanden. Det er i hvert fald værd at undersøge det.

10-02-2012
Nubber
Nubber

Først bil jeg sige jeg forstår du har det træls. Dernæst vil jeg spørge om ik du ku starte på en uddannelse ? Måske har du svaret på det jeg har ik læst svarene. Er der ik noget du brænder vildt for ? Dernæst tror jeg slet ik der er nogen Jobs der hænger på træerne. Det er svært for alle ledige at finde Jobs i lille Danmark. Se akbr hun søger alt hva der er ig alligevel er hun også ledig.

10-02-2012
SMilla0400
SMilla0400

Godmorgen..

Tak for alle jeres svar.

Jeg tager hatten af for dig Lykken, du må jo virkelig have lysten til en uddannelse, og du har fundet det du gerne vil.

Det mit ene problem, jeg aner ikke hvad jeg skal og et andet er at jeg har lyst, men LYSTEN er der ikke - hvis I forstår. Jeg skal jo gå ind i det med liv og sjæl hvis jeg skal overleve i det.

Jeg bor stadig sammen med Michael, dermed er hussalg ikke ovre (ikke engang kommet igang) gæld er ikke gjort op og ved ikke hvordan fremtiden ser ud økonomisk.

10-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Baby på 15 måneder

Åh søde Julle .. Det hele ser bare voldsomt træls ud lige nu :( det kan jeg godt se ..
Jeg vil overhovedet ikke råde dig til noget som helst, men bare sende dig mine tanker og en krammer ..
Og så lige minde dig om at du har mit nummer - BRUG DET ..

jeg håber du finder ud af en god løsning på det hele .. Du fortjener snart noget medvind ..

10-02-2012
ditteemikkelsen
ditteemikkelsen

Hvis det er økonomien, du mener bliver ringere under uddannelse, så kan det vel ikke blive værre end ½ dagpengesats + du sikre din fremtid.

Ja, det er hårdt at studere, men hold op hvor det også giver meget positivt. De fleste studier er jo heller ikke 37 timers og det giver ofte en noget mere fleksible hverdag i forhold til børn.

Hvis du vælger en uddannelse på SU, så husk at du kan søge SU lån, fri institution, boligsikring og derudover får du jo også børnefamilieydelsen, børnebidrag samt ekstra børnebidrag, formoder jeg.

Synes virkelig du skulle undersøge dine muligheder for uddannelse, for den kommer du jo nok ikke uden om.

Og hvis jeg kan klare et 37+ timers studie med ADHD, mulig narkolepsi, stress, søvnmangel, 5 børn og et sofadyr, som næsten aldrig er hjemme, ja så vil jeg vove og påstå, at andre også kan at tage en uddannelse.

Pøj pøj og græd du bare ud, men jeg håber, at du får ja-hatten på og kommer ind i kampen. Det vil gøre dig godt :-)

09-02-2012
Lykken
Lykken

Dejlige Jullepige - kan godt forstå, at du er frustreret lige nu. Men Lari tog lige ordene ud af munden på mig. Du skal jo starte et sted, så hvad med HGV eller HF? (ved ikke lige om det i dag er det samme eller hvad), men så kan du jo prøve en masse ideer af, samtidig med at du lærer noget nyt. Både for at lære nyt, men også for at lære dig selv mere at kende, og hvad du ønsker dig af livet og fremtidigt job :)

Knus og kram

Eva :)

09-02-2012
tulle97
tulle97

Jamen du skal selvfølgelig også bruge noget tid på nu at få frustrationerne ud. Og så kan du jo tænke videre, når du er kommet dig lidt. Måske kan du kontakte en studievejleder på din gamle skole?

Og for søren da. Jeg ville ønske, at jeg kunne sige noget for at muntre dig op. Men jeg kan jo hverken give dig et job eller fuld dagpengesats igen ... jeg tror det kan være enormt stressende at være ledig, så det gælder jo også om at passe på sig selv.

09-02-2012
Lofl f
Lofl f

Lolf.

Sosu blir jeg aldrig.. ;) Men ja det kan godt virke oplagt..

Uddannelse har jeg tænkt på siden før jeg gik ud af folkeskolen, og kan ikke finde ud af hvilke veje jeg skal her i livet..

Så det ikke fordi jeg ikke tænker over mine muligheder

Kan ikke gøre andet end at tude over hvordan min fremtid ser ud pt. Ja måske ynkeligt, men synes bare jeg er brugt op :(

09-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Baby på 15 måneder

Ved at tage en uddannelse kan man jo netop håbe på, at arbejdsmarked ser bedre ud, når man engang er færdig.

Hvad med en sosu-uddannelse? Er der ikke noget med, at man kun skal have folkeskolen? Men det er selvfølgelig ikke sikkert at det er noget for dig, bare fordi det er den, der er nemmest at komme til for dig.

Jeg har forstået, at du ikke har mulighed for at gå i gang lige nu. Men derfor kan du jo stadig godt gå og tænke lidt over, hvad det er du vil. For når du bliver klar til at tage en uddannelse, så har du jo stadig samme udgangspunkt.

09-02-2012
Lofl f
Lofl f

Frimor..

Jeg kan også godt se ideen om at unge under 25 skal ud i uddannelse. Men kan bare ikke forstå der ikke skal være plads til alle. Jeg har ikke papir på noget som helst omkring mig selv. Men jeg føler ikke styrke, ryggrad og holdbarhed nok til at tage mig en uddannelse.

Og nej, det passer heller ikke skide godt i forhold til min nye tittel som alene mor - dog er vi ikke flyttet hver til sit endnu. Men det er udsigten.

Der udover skal jeg jo igang fra bunden, har KUN min folkeskole - også skal man jo også finde ud af hvad man vil her i livet.

OG som du selv skriver hænger jobs ikke på træerne heroppe.. :(

 

SUR R*V!

09-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Baby på 15 måneder

Puh, det er ikke rart pludselig kun at have halvt så mange penge, når man rent faktisk gerne vil tjene pengene selv.

Jeg tænker også, om du har overvejet en uddannelse? Dette er på ingen måde ment som et dunk i hovedet, men blot som en ide. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du ved lige præcis hvad du vil uddannes som, men det kan jo være næste projekt at undersøge området.

09-02-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg vil meget gerne have en uddannelse - men med de valg jeg har taget her i livet er det pt ikke muligt at tage en uddannelse..

09-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Baby på 15 måneder

Men vil du ikke have en uddannelse?

Hvilket jo gerne skulle gøre det lettere at finde et job.

09-02-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...