FUCK DET HELE!!

Ja det fandme sådan jeg har det!   Jeg er så træt af at gå ledig.. Jeg er træt af at få afslag på afslag på  afslag! Jeg er træt af at have været en hårdt arbejdene kvinde - som nu må straffes fordi jeg har valgt anderledes end hvad den FUCKING regering har besluttet.. JA UNDSKYLD MIT OPSTØD! Men jeg har nu gået ledig  i snart 1 år - jeg er UNDER 25 og UDEN uddannelse og derfor kan de nu tage halvdelen af mine dagpenge fra mig, fordi jeg har været ledig en vis periode. JA jeg kan fandme godt se det fornuftige i at vi unge under 25 skal ud og have en uddannelse, og igang med arbejdslivet. Så nu der ikke plads til mig i systemet mere, jeg har selv valgt at tage mit valg om familie, villa og volvo.. Jeg er arrig, frustreret og ked af det - jeg magter det ikke mere.   Har jeg stødt nogen er jeg lige nu ret ligeglad - jeg er gal og har ikke brug for en hammer i hovedet!   Julie som har brug for luuuft!

09-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder

Når du nu søger aktivt, så kan jeg godt forstå, at du bliver frustreret, afslag på afslag er bare så demotiverende.

 

Mht. din økonomiske situation, så kan det være, at du kan få supplerende kontanthjælp, om ikke andet så når i flytter fra hinanden. Det er i hvert fald værd at undersøge det.

10-02-2012
Nubber
Nubber

Først bil jeg sige jeg forstår du har det træls. Dernæst vil jeg spørge om ik du ku starte på en uddannelse ? Måske har du svaret på det jeg har ik læst svarene. Er der ik noget du brænder vildt for ? Dernæst tror jeg slet ik der er nogen Jobs der hænger på træerne. Det er svært for alle ledige at finde Jobs i lille Danmark. Se akbr hun søger alt hva der er ig alligevel er hun også ledig.

10-02-2012
SMilla0400
SMilla0400

Godmorgen..

Tak for alle jeres svar.

Jeg tager hatten af for dig Lykken, du må jo virkelig have lysten til en uddannelse, og du har fundet det du gerne vil.

Det mit ene problem, jeg aner ikke hvad jeg skal og et andet er at jeg har lyst, men LYSTEN er der ikke - hvis I forstår. Jeg skal jo gå ind i det med liv og sjæl hvis jeg skal overleve i det.

Jeg bor stadig sammen med Michael, dermed er hussalg ikke ovre (ikke engang kommet igang) gæld er ikke gjort op og ved ikke hvordan fremtiden ser ud økonomisk.

10-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder

Dejlige Jullepige - kan godt forstå, at du er frustreret lige nu. Men Lari tog lige ordene ud af munden på mig. Du skal jo starte et sted, så hvad med HGV eller HF? (ved ikke lige om det i dag er det samme eller hvad), men så kan du jo prøve en masse ideer af, samtidig med at du lærer noget nyt. Både for at lære nyt, men også for at lære dig selv mere at kende, og hvad du ønsker dig af livet og fremtidigt job :)

Knus og kram

Eva :)

09-02-2012
tulle97
tulle97

Lolf.

Sosu blir jeg aldrig.. ;) Men ja det kan godt virke oplagt..

Uddannelse har jeg tænkt på siden før jeg gik ud af folkeskolen, og kan ikke finde ud af hvilke veje jeg skal her i livet..

Så det ikke fordi jeg ikke tænker over mine muligheder

Kan ikke gøre andet end at tude over hvordan min fremtid ser ud pt. Ja måske ynkeligt, men synes bare jeg er brugt op :(

09-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder

Frimor..

Jeg kan også godt se ideen om at unge under 25 skal ud i uddannelse. Men kan bare ikke forstå der ikke skal være plads til alle. Jeg har ikke papir på noget som helst omkring mig selv. Men jeg føler ikke styrke, ryggrad og holdbarhed nok til at tage mig en uddannelse.

Og nej, det passer heller ikke skide godt i forhold til min nye tittel som alene mor - dog er vi ikke flyttet hver til sit endnu. Men det er udsigten.

Der udover skal jeg jo igang fra bunden, har KUN min folkeskole - også skal man jo også finde ud af hvad man vil her i livet.

OG som du selv skriver hænger jobs ikke på træerne heroppe.. :(

 

SUR R*V!

09-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder

Jeg vil meget gerne have en uddannelse - men med de valg jeg har taget her i livet er det pt ikke muligt at tage en uddannelse..

09-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...