Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

PRAL :)

Andreas som lige er blevet 4 år skrev i går hans eget navn for første gang. Han har længe kunne skrive de fleste bogstaver, men har bøvlet lidt med "s" Tjah, han skriver ikke bogstaverne i korrekt rækkefølge, men skriver dem hist og pist ud over hele siden, men de er der alle sammen uden at han får at vide hvilke han skal skrive. ER SQU STOLT :O)))  

09-02-2012
Expa
Expa

Kan godt forstå du er stolt, det er en mors RET, at være stolt af sit barn :-) Min datter lærte også at skrive hendes navn i november, hvor hun blev 4 i december, jeg var også mega stolt. Andreas og Victoria ( som min datter hedder ) er lange navne, så vi har MEGET dygtige børn :-)

Det sjoveste er nu at høre når hun "staver" sit eget navn ;-)

Det lyder ca. sådan her : V-i-halvmåne (C)-vejkryds (T)-O, som Oliver-R-i-teltet med stregen (A) Det hele skal siges, pånær det i paranteserne. Jeg trækker lidt på smilebåndet når hun starter ud, for det lyder simpelthen så sjovt :-D

10-02-2012
julebaby
julebaby

Hvor er han da bare dygtig :)

Kan godt forstå, at du er stolt.

09-02-2012
tulle97
tulle97

Jamen jeg lærte at skrive for 2 år siden! ;)

Nej, jeg ved ikke hvordan jeg kan huske det - jeg tror det er fordi vi har gemt de tegninger, hvor jeg havde skrevet mit navn sådan. Og så ved at kigge på dem jævntligt har jeg holdt mindet i live indtil min langtidshukommelse blev god! :)

09-02-2012
Lofl f
Lofl f

Hold da op Lofl... hvor gammel (eller ung er måske nærmere det rette ord) er du lige ? For den slags kan jeg SLET IKKE huske !

09-02-2012
Expa
Expa

Ja, det må være et stort øjeblik, når de sådan (næsten) kan skrive! :)

Jeg kan selv huske, da jeg lærte at skrive mit navn, at jeg aldrig kunne huske hvor mange streger der skulle ud fra den lodrette streg i e'et. Så det lignede vist mest en kost! :)

09-02-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...