Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

make up uden parfume og parbener?

Hej alle... Jeg går meget op i min sundhed og især nu hvor jeg er gravid. Jeg har fået et gavekort til matas og kunne godt tænke mig at købe noget blush (kinderødt) og foundation i pudder som ikke indeholder parfume eller parbener men som heller ikke er for dyr. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at få så meget så muligt for pengene. Har i nogle mærker i kan anbefale som i evt bruger??

11-02-2012
ISSA3
ISSA3

super..

Tusind tak for jeres svar. Det lader til at de fleste af jer foretrækker Nilens jord så det er helt klart også den jeg vil kigge på.

12-02-2012
ISSA3
ISSA3

Her er det også nilens jord, når jeg bruger noget. Men ved at der er flere og flere mærker der er uden div ting i. Men du kan evt undersøge det selv, eller gå i matas, de er normalt søde til at undersøge det for mig, de ved hvor de skal lede.

Her i huset er der hverken parabener eller parafume i ret meget af det vi bruger, tænker på os og miljøet.... så hellere give lidt ekstra og man ved det er i orden.

Held og lykke med at finde det der er helt rigtigt for dig

11-02-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder

Hej :) jeg går selv meget op i at brugeså lidt kemikalier som muligt og har fundet noget makeup som jeg synes er ret godt.. har dog ikke prøvet deres mascare. Mærket hedder elysambre og kan købes på udvalgte apoteker landet over :)

11-02-2012
Pussar
Pussar

Hej :)

Jeg bruger også Nilens jord, og har gjort det i nogle år efterhånden.. Bruger både foundation, pudder og mascara derfra, og til festlige lejligheder også øjenskygge og blush..

Synes det er et rigtig godt mærke, og det er ikke særlig dyrt, når man sammenligner med andre mærker..

11-02-2012
Krisser87
Krisser87

Jeg bruger Jane Iredale. Et fantastisk makeupmærke,baseret på mineraler. Iblandt "falmer"farverne lidt i makeup uden div tilsætningsting, da det er sværere at bibeholde perlemor-glansen i. Men Iredale er meget,meget lækkert!! Men man betaler også for det..det er det værd. Ellers skulle Nilens Jord været parabenefri. Også mineralmakeup, mener jeg. Ellers bed om hjælp hos Materialisten, ellers tag en tur på nettet :-)

11-02-2012
Sagen
Sagen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...