Køb af større bh??

Jeg er gravid i 21 uge og mine bryster er bevet større men jeg tænker at de måske bliver en hel del større endnu. Pt. har jeg en graviditets top som kan udvide sig i takt med brysterne blir større og større. Men jeg kunne nu godt tænke mig en alm bh som jeg kan bruge til sommer så det ser pænt ud til en stropbluse. Hvornår købte I en større bh? og hvornår kan man vide at bryserne ikke vokser mere så man ikke risikere at skulle købe en bh endnu større efter man lige har købt en ny? knus mig

11-02-2012
ISSA3
ISSA3

Jeg har købt en meget god bh uden bøjle fra Carriwell. Den er samtidig også lidt fleksibel i størrelsen, hvilket kan have sine fordele (især når man netop endnu ikke ved om det bliver 1 eller 2 størrelser større i skålen).
Modsat Liberos ammebh (havde jeg med den første og den var ellers rigtig god) har den normale stropper, så man netop kan bruge den til normalt tøj.

Jeg har købt en bh med bøjle. Og synes det er temmelig ubehageligt, når brysterne ændrer form. Jeg køber helt bestemt ikke flere med bøjle i.

11-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...