Hjælp mig lige..

...sig mig lige engang...kan man slet ikke søge på sit eget navn ? Jeg svarede den anden dag i et indlæg om et barn med epilepsi. Min egen dreng var selv til udredning for det og fortalte derfor vores historie. Jeg stillede også nogle spørgsmål og vil så gerne se om der blev svaret på dem. Men jeg kan ikke finde indlægget igen. Hvorfor kan jeg ikke søge på mit navn og derved se hvilke indlæg jeg har svaret på ??? Det er møgirriterende at sidder og læse 15 sider i gennem når man alligevel ikke kan huske overskriften samt i hvilken kategori at indlægget lå i. Er det bare mig der ikke kan finde ud af det eller kan i heller ikke søge på navn ?

11-02-2012
h76
h76

Nu mangler jeg så bare lige at få lagt et billede på samt få skrevet lidt om hvem jeg er så folk kan genkende mig igen .-)

11-02-2012
h76
h76

Feeeeeedt......tusind tusind tak for svar. Nu blev jeg lige med ét glad for den nye side her. Jeg var ellers stille og roligt på vej væk efter 8 gode år på Libero. Ganske enkelt fordi jeg ikke kunne finde ud af at finde de indlæg jeg enten selv havde skrevet eller havde deltaget i.

Du er bare en skat :-) Så nu snupper vi lige 8 år mere :-)

11-02-2012
h76
h76
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...