en lille update

Det er læææænge siden jeg har skrevet her sidst, så ville lige lave en update på livet mit.   Mine bonusbørn trives efter deres mors død i oktober. Det er selvfølgelig benhårdt nogle gange, og der er stadig dage hvor jeg har lyst til at skride fra det hele med min datter, men det går heldigvis i den rigtige retning. Min lille/store baby er nu en lille pige på 19 mdr der stortrives, og som netop har fået ny dagplejeplads, (nogle af jer kan måske huske at det aldrig rigtig har været godt i den gamle dagpleje). Jeg er netop bestået min praktik, og har fået fantastiske ord med på vejen samt en stærk opfordring til at lave en uopfordret ansøgning når jeg er færdig som lærer næste år, (småtudede da alle de ord blev fortalt). Jeg har som sådan stadig on/off dage, og mit ægteskab er stadig noget der skal kæmpes hårdt for, (er desværre der det halter mest), men jeg prøver i hvert fald.   En meget kort update fra MIM/ABFH

11-02-2012
ABFH
ABFH

jeg står ikke alene med det, men tror ikke vi har samme bevidsthedsgrad om problemerne lige for tiden. Hans begrænses vist til mangel på sex det meste af tiden, men igen, alle ægteskaber har jo den store prøve på et eller andet tidspunkt. Vores tidspunkt er vist bare nu.

11-02-2012
ABFH
ABFH

Jamen kæreste MIM..

 

Jeg har godt læst med på sidelinjen ang. dine bonusbørns mor´s tragiske skæbne. Dog vidste jeg ikke det var dig bag det nye nick.

Dejligt at læse du føler det går fremad. Mht. dit ægteskab, ja så der nok ikke andet at gøre end at kæmpe det mere for det.

Er din mand med til at kæmpe eller står du med kampen alene?

Held og lykke med det hele, Julie

11-02-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...