Det var helt klart den rigtige beslutning jeg tog

Jeg er nu 120% overbevist om at jeg tog den rigtige beslutning, da jeg valgte at gå 2 semester om.. :) Jeg er allerede meget bedre med end jeg var hele sidste semester, og idag har jeg lige fået 2 opture og aha oplevelser angående lektier.. :D Den første kom i globaløkonomi timen hvor jeg rent faktisk kunne følge med, og svare rigtigt på de ting han spurgte om.. :D Den anden kom her til aften da jeg sad og lavede statistik lektier til imorgen, det hele er rigtigt, og helt uden hjælp.. :D Jeg skrev til en bagefter som er ret god til det der statistik, og det blev "godkendt" derfra.. og eftersom at personen fik 12 til den skriftlige eksamen er jeg ret sikker på at h*n ved hvad der snakkes om.. :D Disse to fag var dem jeg havde sværest ved, og jeg er lykkelig for den gode start jeg har fået..    Derudover så har Johannes lært at sige traktor, og han kan sige elser (elsker) dig moar, lille skid har han desværre os lært, fordi jeg kom til at sige det en dag han ikke gad at gå mere.. ;) Så skal jeg have tjekket hans ører ved en ørelæge da jeg er lidt bekymret for hans sprog generelt, han snakker ikke så man kan forstå ham, der kommer få ord, men det er som om hans ordforråd er skrumpet ind i forhold til hvad han har kunnet, og er bange for at alle de gange med MØB har haft en indvirkning som jeg ikke har opdaget.. :( Han er en stor og dejlig dreng, som er ved at forstå at han ikke altid kan få sin vilje, og vores "magtkampe" er ikke så slemme mere som de har været.. :D  Angående graviditeten går det også meget godt, er dog ret meget i tvivl om min terminsudregning fordi lægen mener noget helt andet.. hvordan han kan få mig til at være 9+5 idag og med termin den 18 september forstår jeg ikke, når jeg selv mener at min termin er den 16 og at jeg så er 9+1 idag.. Men ja, det bliver opklaret til NF.. :) Er hårdt ramt af kvalme og træthed, og det kan være svært at komme op om morgenen, men har indtil nu kun haft 1 fraværsdag, og det var fordi dagplejeren ringede Johannes hjem syg 20 minutter efter jeg havde afleveret ham tirsdag i sidste uge.. :/ Ja hende døjer jeg stadig med, de skal åbenbart holde fastelavn imorgen, men det er jeg slet ikke blevet informeret om.. :( og fik det kun afvide fordi jeg spurgte om de egentlig ikke skulle holde noget.. Men det går de ikek rigtig op i, for børnene er jo så små, så de forstår det ikke alligevel.. :S forstår ikke den holdning, men det må jo være op til dem, synes dog det er synd for børnene..    det var lige en hurtig update herfra omkring det hele.. Håber i har det godt herinde.. :)

13-02-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder

hellegaard: ja det er rigtig vigtigt at skolen går godt.. :D Men vi har det skam rigtig godt lige i tiden.. :)

 

Plums: kan godt forstå det kribler for at komme igang igen.. :) johannes er dejlig, og selvfølgelig skal vi ses inden i rejser, det bliver underligt når i flytter.. :)

14-02-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder

rikkemelander: ja det er dejligt.. føler mig slet ikke så dum mere som jeg gjorde før.. :)

 

Scheibye: det er så fedt det med skolen.. og det hjælper rigtig meget at man kan se når det går fremad, og når man kan så på underviserne at de er tilfredse med ens indsats.. :) Men ja, synes endelig der kommer en masse medgang herhjemme.. :D

13-02-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder

Ja lykken det er jeg.. :) det har været skrevet op til flere gange herinde.. :)

Jamen gør det her semester færdig, og holder barsel indtil februar hvor jeg starter op på 3 smester igen.. :)

13-02-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...