Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Godmorgen :O)

Hvad skal I faa dagen til at gaa med ? Her er boern og mand afsted. Jeg har allerede vaeret paa skolen 1 gang til morgen, til Victor presentation om kroppen og hvordan den virker. Om 1 time skal jeg derop igen, hvor baade Victor & Mathilde skal vise frem hvad de har lavet i art. Saa skal der ryddes op, kigges paa noget aftensmad. I eftermiddag skal jeg igen derop til moede ang Victor (der skal saettes nye maal op for hvad han skal naa indenfor de naeste 2 mdr). I aften haaber jeg paa en loebetur og saa er dagen vist gaaet :O) God dag til jer alle sammen

14-02-2012
schweizmor
schweizmor

Godmorgen

Jeg er tidligt oppe, kan ikke være i min seng for børn :-/ og mandens vækkeur har ringet i snart en time...

Manden skal på arbejde, de to mindste skal i børnehave og den store har fri. Jeg skal have handlet lidt, ikke mindst aflevere en stak sodavandsflasker som er ved at fylde det hele under trappen :-O Der er nok for en mindre formue.

Jeg tænker lidt på at tage ungerne med i svømmehallen, hvis jeg har overskud til det. Svømmehallen har bare kun åben indtil kl 14, det passer ikke helt ind i mine planer om at hente pigerne ved 13-tiden i børnehaven og så køre i svømmehallen.... Så nu må vi se hvordan formiddagen går og hvor træt jeg bliver når nu jeg har sovet så elendigt i nat.

Så står der et par kurve vasketøj der skal lægges sammen og generel oprydning i hele hytten...

14-02-2012
heidibuhl
heidibuhl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...