Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

sutteflasker!?

Der er mange ting jeg er ved at have styr på mht babyudstyr men lige nøjagtig med sutteflasker er jeg åbenbart helt lost, hehe.. Synes lige pludselig der er så mange modeller (siger man det?) har kigget lidt på avent men ikke af nogen speciel grund.. Nogen der kan anbefale nogen? Der er i øvrigt også små sutteflasker og store, ja HJÆLP! :-D - Malene

14-02-2012
Pussar
Pussar

Tager også lidt af viden til mig.... Matas´ babypose er uden sutteflaske..... kun med narresut.

Min mor havde ikke nok mælk, og det samme galt mine 2 søstre, så er spændt på om jeg er så heldig at kunne amme

15-02-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder

Jeg synes jeg lærer rigtig meget af alle jeres gode svar :) suger viden til mig :)

14-02-2012
Pussar
Pussar

jeg har haft 3 børn på sutteflaske.........

ved første barn prøvede jeg avent,men han fik slugt  alt for meget luft,så jeg prøvede at købe MAM sutteflaskerne med ventil i bunden,den kan jeg varmt anbefale:)

14-02-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 6 måneder

Her brugte vi også ammebrikker, du skal kun bruge dem til at hjælpe brystvorten på vej. Jeg brugte mine alt for meget (vidste ikke bedre)og det hæmmede ammningen, så jeg supplered med min mælk i flasker. Vi brugte/bruger avent flaskerne, dem har jeg været rigtig glade for, MEN bemærk at der er 2 slags, der er en billig og den dyrer/normale. For guds skyld køb den normale. Jeg syntes de andre var noget bras! De dyre er dem i klar hård plastic og den billigere model er uklar blød plastic.

Og hvis det viser sig at du skal give flaske så er en sterilisator alle pengene værd.!!

-Mille

14-02-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Her havde vi én sutteflaske inden fødslen. Og det var den, der var i gratispakken fra Matas. Da jeg så fødte et overbåren barn fik vi at vide, at han skulle have suppleret amningen, så da vi kom hjem købte vi i Matas en magen til, så vi flere. Dem kunne han fint sutte fra, og han kunne også fortsat sutte hos mig, så da han var en uge gammel blev flaskerne sat ind i skabet, hvor de så ellers samlede støv! :) Senere prøvede både med udmalket mælk og med mme, når jeg skulle være væk fra ham i nogle timer, men der ville han ikke have flasken. Vi kunne måske have haft større succes med en anden flaske (vi havde selvfølgelig købt en ny suttedel, der svarede til hans alder), men det gik jo fint.

Selv om jeg endte med et ammebarn, så var det meget rart at have en sutteflaske parat herhjemme. Vi havde dog ikke noget parat. Det kunne have været smart at have bare en enkelt karton eller to stående.

14-02-2012
Lofl f
Lofl f

Dejligt nu har jeg noget at gå ud fra :-) Takker for hjælpen :-)

14-02-2012
Pussar
Pussar

Har haft 2 flaskebørn da jeg ikke har haft mælk nok nogle af gangene og har begge gannge brugt MAM flaskerne som begge børn har været glade for, men vil sige det er en smagssag for forældre og børn, nogle er til rund sut andre er til en mere flad og hvad forælderne så syntes er der jo også delte meninger om..

Men syntes at MAM flaskerne er gode da de lukker luft ind i bunden så der ikke dannes vaccum og der er både små og store flasker samt sutter i forskellige str. (huller hvor mælken skal ud)

Men hvis du har bestilt nogle gratis pakker er der tit avent mm. i dem så kan du evt. prøve dig frem og se hvad der bliver godkendt og ikke godkendt.. :O)

14-02-2012
IreneI
IreneI

Det kan bestemt hjælpe MEGET :-) Tusind tak :-)

14-02-2012
Pussar
Pussar

Dem har jeg hørt en lille smule om hos min jordemoder.. :-)

14-02-2012
Pussar
Pussar

Jeg vil elske at amme, hvis jeg kan.. Men vil godt have dem som en slags reserve.. det er måske lidt privat men jeg har indadvendte brystvorter så jeg ved det kan gå hen og blive svært.. Men satser på at jeg kan! Der er ikke noget jeg hellere vil :-)

14-02-2012
Pussar
Pussar
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...