Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Glædelig Valentins dag alle sammen:o)

Nå er der nogen som gør noget ekstra ud af dagen i dag eller er det kun mig *S* Jeg er igang med at rydde huset op og så skal jeg i eftermiddag ud og handle lidt ind til en romantisk middag med manden i aften:o) Hvad med jer piger?

14-02-2012
Sweetie86
Sweetie86

Tja, jeg er så blevet forladt i dag! Det er åbenbart den måde vi fejrer Valentins dag på! :)

Jeg skal aflevere opgave på torsdag, men i dag er mand og barn taget i sommerhus med hele min svigerfamilie. Så jeg skal være alene hjemme til torsdag, hvor jeg slutter mig til dem.

Vi plejer nu heller ikke at gøre noget ud af dagen. Det er fint med mig på denne måde! :)

14-02-2012
Lofl f
Lofl f

Happy Valentine's til jer alle!

Jeg stod op i morges til en dejlig gave fra min mand og et lille kærestebrev. Jeg fik en lækker bodylotion og en håndcreme fra Clarins - mit yndlingsmærke.

Det var min mening at finde noget sødt til ham også, men da min pung har valgt at rejse med min veninde hjem til Danmark i søndags, så har jeg faktisk ikke lige nogle muligheder for at skaffe penge, og jeg synes ikke jeg vil bede min mand om et udlæg for at købe noget til ham. Næh han må vente til jeg får min pung igen om et par dage!!

14-02-2012
Bruxmor
Bruxmor

Nej hvor lyder det hyggeligt piger:o)

Så er der jo nogen som alligevel 'falder lidt i fælden' idag hva;o)

Jeg synes nu også det er lækkert at man på sådan en grå halv-trist tirsdag, kan finde tid og humør til lige at få sagt lidt søde ord, eller forære en lille ting, til dem man holder af ♥

14-02-2012
Sweetie86
Sweetie86

Vi 'fejrer' det nu heller ikke som sådan. Men jeg tager nu imod enhver anledning til at gøre lidt ekstra for dem jeg holder af:o) Desuden falder dagen idag tilfældigvis på vores 4 år og 4 mdr's dag, samt at manden min har været røg-fri i 4 mdr idag. Så vi har nok at fejre alligevel:o)

Håber nu alligevel du får lidt chokolade, rillemor88:o)

14-02-2012
Sweetie86
Sweetie86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...